máte nekdo zkusenosti se zapletenými koly motex?? a jaky je rozdil mezi ulozenim na konusech a pomoci prumyslovych lozisek
máte nekdo zkusenosti se zapletenými koly motex?? a jaky je rozdil mezi ulozenim na konusech a pomoci prumyslovych lozisek
malý bobe víš co znamená slovo hledat, jestli ne tak se to rychle nauč nebo tady budeš fakt „hodně oblíbený“
Hele, to už jsem někde viděl:) Rozdíl je velký, výhody a nevýhody jsou diskutabilní, oprůmysli se nemusíš starat, ale konusy prej podle shitmana víc vydrží, protože tlak nepřenáší svisle ale šikmo k ose, což asi nejde pochiopit jak sem to myslel, tak se mrkni do historie:)
Pokud zapletený, určitě bych uvažoval o Crossridech (je tu o nich jeden velmi dlouhý thread). Já můžu říct, že po necelých 1000km s Crossridy, zatím žádný problém a naprostá spokojenost.
Takze 14dni by mi mohly Crossridy vydrzet :-)
No hezky ses rozjel, 26,5tis. km ročně.
A žádným problémem jsem myslel, že jsem třeba ani nemusel šáhnout na centrování.
A nechtěl jsem ho jen odkazovat do historie, tak jsem mu aspoň něco připsal, ať má radost.
Pres 500 tydne jen pres leto. Obcast tyden volna a jen 200 apod. Letos to vidim zas nekde kolem 12–14k.
Mam normalni kola u kterych jsem za 5 let co jsem mam nemusel sahnout na nic. Pak mam Cmaxe XLka a tam uz jsem delal vsecno mozny, ale spokojen jsem obema. Obe kola jsou super na to co chci.
Ono se tu dost malo mluvi o tom, ze jsou zapletena kola a zapletena kola. Ze je potreba si rict co od nich (krome jineho vzhledu – pak je to fuk) chci a pak si vybirat.
Ale jo, souhlas. Já taky vůbec neporovnával jestli zapletený kola ano nebo ne. Ale když se zeptal na motexy, tak bych určitě uvažoval spíš o crossridech. A nepředpokládám, že by chtěl dávat více peněz, takže Cmaxe a podobný jsem nezmiňoval vůbec.
Klasicku nectu zaklajici prispevek a jen prudim ostatni. Nez Motexy, tak radsi dratem do voka. Crossridy mi prijdou jako rozumna varianta v tehle cene – nekde jsem je ted videl za 3600.
A k těm normálním kolům, na předminulém kole mě XT náby (98 ročník) + RITCHEY PRO ráfky + nezeslabovaný 2mm dráty vydržely bez centrování cca 15tis, takže taky hodně dlouho.
takze motexy ten zakladni model za 2500 asi ne?? sou lepsi kola na nabojich lx a rafkach mavic x317?? na crossridy asi nebude
no tak jestli ty kola co jsi popsal seženež se 2500 tak určitě lepší budou :o)
ty sou za tri
Tak si jeste 600 pridej a mas Crossridy.
v tomhle případě bych radši hlasoval pro tu klasiku :o)
myslis pro normalni mavicy 317?? crossridy sem videl za 4500 nejmin
to cos psal – náby LX + 317 mi přijde jako slušný řešení a 3 tis odpovídá ceně takových kol, ty zapletený máš tady: kupkolo.cz/product_info.php?products_id=1423
No kdybys chtěl ušetřit tak třeba www.velohanak.cz/…_detail.aspx?…
zas tak moc ušetřit ale nechce :)
Pochybuju že potřebuje crossridy… Když si vzpomenu na čem sem jezdil ve 14ti… :)
nevim jestli je potrebuju a proto mi staci nejake mekci kola nevazim 100 kilo ani neskacu 10 metrove skoky ale ted mam mavicy x139 a centruju to po kazde vyjizdce
já bych šel s klidem do LX a mavica…
Zapletenej malej bob :o)) Ty ja nevim zkus někde sehnat triaxiálně vyplítaný 7 děrový Bontragery, dost vydrží a moc nestojí…
kdyz mi posles odkaz aspon jak vypadaj nebo kde by mmohli byt tak bych zvazoval ale nikde sme nenasel
:o)
haha to je sranda
jo to tvoje thready tedy fakt jsou :o)
Ježiš tak každej se jednou přepíše, ne? :)
Bavis se, ze? :-)