Co říkate, že Tour nejedou největší favoriti? Já myslím, že je to strašná šaškárna, vžyť tam dopuje kdekdo…
Co říkate, že Tour nejedou největší favoriti? Já myslím, že je to strašná šaškárna, vžyť tam dopuje kdekdo…
BUDICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!
proč zakládáš novej thread????
nechapem tiez ked uz tu jeden thread je a uz sa tam o tom diskutuje.
Tak někdo se mrknul na zprávy a hrrr jim to říct, oni to určitě neví.. Tak za snahu…
Myslim, ze sypou vsichni, je jenom otazka kdo v cem jede. Takze vyradit tech par nejlepsich je docela slusna fraska. A letosni TdF tim naprosto ztraci prestiz.
máš pravdu, že to je fraška to určitě je, ale tím že se distancujou od dopingu tak si spíš myslím, že si zachovají tvář a ukážou jak čistý to je teda možná :-)
Nechci ti brát iluze ale o čistotě v profi peletonu se ví své … diváci chtějí boj .. tak ho mají žel lidské tělo už za normálních okolností na to nemá…
vím své a dost jsem se divil třeba na poháru v Mostě, když tam byla dop. kontrola tak v té úplné špičce mě nic nepřekvapí, spíš si dělám iluze z vedení závodů. které potřebuje pro sponzory ukázat že jsou čistí
zde je www.cyclingnews.com/…006//tour06/?… soupiska „dnešního večera“ Tak kdo se podle vás rýsuje za favorita ???
Padrnos, Landis, Lopez ale to jen proto že mám slabost pro Lopezovou:)
ja myslim ze simoni je jasny
Podle mne to bude letošní TdF připomínat souboj z dob studené války USA (Hincapie, Julich, Leipheimer, Landis) proti exSSSR (Jekimov, Popovič, Menčov, Gončar) skrytě vzadu bude Evropa se snahou něco z toho vytěžit (Klöden, Rasmussen).
To u¨ž jsem někde čet:)
Většinovej názor :-)
Chtěl jsem to dát sem, ale měl jsem otevřená dvě vlákna.