Ahoj, ahoj, ahoj:-) tak jelikož si postupně „dolaďuju a tuním silničku“, né že bych byl takovej silničář, ale prostě pro radost, dyť to znáte:-) po představci, sedlovce a sedle, už přišla řada na řidla… současná jsou nejnižší model Deda a to Nera (350g)… podmínky na budoucí řidla jsou: váha pod 300g (ideál kolem 200–250g), černá barva, oversize (31,8) kvůli představci Thomson a spolehlivost… Momentálně mám favorita a to Ritchey WCS, zaprvé kvůli příznivé hmotnost, za druhé kvůli slušné ceně 1600,– , za třetí kvůli tvarování spodních oblouků. Mohu se zeptat na zkušenosti a názor na ně? A dále zda unesou moji hmotnost, která v zimě stoupá 115kg a v létě malinko klesá? Je tu ale jedna věc, docela silně mi leží v hlavě řidítka s plochým tvarovaným vrškem pro lepší držení… bohužel příliš vysokou sumu nemohu a ani nechci investovat takže topmodely jako FSA, Deda atd nepřicházejí v úvahu… váhal sem třeba nad hliníkovými plochými Triexpert(škoda vysoké váhy) a podobné… tak do 3–4tisíc, víc bych investovat raději nechtěl. To bych pak spíš zvolil klasická řidla a třeba 2omotávky nebo takový ty polštářky pod ně… jde mi malinko o to, že mi klasický řidla připadají poměrně úzká do rukou (na biku vozím také poměrně „mohutné“ gripy)… Uff, mám v tom textu trošku zmatek, ale snad ste moje myšlenky pochopili a budu vděčen za každou radu, díky:-)