Kdo by jel nekdy tento týden??O víkendu nebo o svátcích.
Kdo by jel nekdy tento týden??O víkendu nebo o svátcích.
Pokud nevyrazím na svátky/víkend někam mimo, tak jedu.
Úplně předběžně se hlásím na čtvrtek. Víkend asi nebudu moct …
čtvrtek, neděle…možná středa
No možná st, ale to nevím jestli budu mít volno kolem oběda :) čt bych mohl snad až do večera no a pá mám asi zabitý :( so a ne je velice nejistá. A vůbec … nevím jestli budu mít z5 helmet. Takže celé je to už týden akosi na levačku :(
No uvidíme … řekl slepý.
Tak co tak ve čtvrtek u kostela v 9,nebo později??
U kostela v Zabrdovicích,někdy ráno 9,00??
Jo jo …
Beru zpět, něco mi do toho přišlo … někdy příště …
Ok,budu tam, 9:00–9:15. Je to ten kostel vedle Vojenské nemocnice (ulice Lazaretní nebo Zábrdovická)?
Prostě u kostela, jezdí kolem šalina :o) zítra mám jet taky s někým, ale ještě nevím, kdo to bude..možná se uvidíme :o)
Jdeš na rande naslepo, jo ? :-)
Snad to nebudeš ty, něco Ti do toho přišlo :o) ne, mám jet s Lišákem, Skokanem, Chobotem..ale nevím, kde je jim konec… :o) a ještě s náma mají jet další brňáci :o)
Zítra je pro NEchrty vyjížďka v 11 z Bílovic :o)
Hele to bych se možná přidal,já nejsem žádnej chrt!! Ale klidně budu u kostela v 9 a potom se potkáme v Bílovicích.Na dvě hodiny to vezmem oklikou.
Jak znám Lišáka ,tak to bude na zahradce u sokolovny.
Njn… :-)
Takže nejedeš,jo?
Tak v tom mam docela hokej :)… no kdyz nebudu v 9 u kostela tak zkusim v 11 Bilovice no a když ani to, tak si v betli vzpomenu jak se smažite na slunku :))
V 9 u kostela,a kdo zaspí tak v těch Bílovicích
No koukám, že je pěkné a ráno a trochu víc hodin než bych si přál. Takže 11 v Bílovicích asi bude pravdou.
Btw co sobota? Jede někdo?
V sobotu ještě nevím,Ale ráno budu moci určitě.
prizivim sa tu:)
Uvazujem ze najblizsie 2 roky stravim v Brne. Bol som tam pred par dnami a zdalo sa mi to tam velmi placate vsetko. Ziadne kopce v dohlade. Ako to tam vlastne vyzera s podmenkami na jazdenie? Da sa tam vyblaznit v lese (myslim xc)?A po meste sa da na biku presuvat?
Placatý ? A Brno ? No, pokud nejsi zrovna z Tater, tak to bude kruté (nebo příjemné, záleží na povaze) vystřízlivění. Brno je ze 3/4 obklopené docela slušnými lesy. Hory tu sice nejsou, ale docela výživný kopečky se najít dají. Myslím, že okolí Brna je ráj pro XC …
Zustan při tom,že je to placaté.Ono to je celkem rovina.
Skoro; akorát možná trošku nakloněná :-) …
ok, super. niekede na jesen teda dufam dame nejaky ten vyzivny kopecek.
No kopce tu v podstaťe nemáme.. Jen takový nakloněný rovinky, viz foto:o)
Ježiši co sem to napsal:D Pardooon:o)) Sypu si popel na hlavu
Okolí Brna je vpodstatě placaté. V lese na 80km švihu jdu málokdy pod 1500 výškových metrů.
Tož fotky ze středečního fajn výletu jsou zde: www.album.volny.cz/…o/browse.php?…
Dneska se nedaří:o) Jasně, že čtvrtečního:)
Ty jsi nějak rozrušen!! Líbí se mi jak se předháníte v charakteristikách terénu okolo Brna.
Myslím,že je to tady celkem dobrý ,místy rovinka a místy ne.