Kdo nechce číst dál mám hlavní otázku který z těchto plášťů a znáte u nich lepší cenu a kde? Racing Ralph(Nobi nic) 2,1/2,25(699kč)---Kenda Karma 2,0/120TPI(650kč)–Kenda Kharisima (asi700kč)–Hutchinson Python 2,0 (asi790kč) –všechno kevlar O těch Kendách toho moc nikde není:) Hlavně mě zajímá názor lidí co mezi nima můžou srovnávat:)
Jo a co Racing Ralph 2,25drát?Je jinak stejnej jak kevlar a kolik váží?
Projížděl jsem forům o pláštích a mám v tom ještě větší maglajs než před Tím. Proto se zeptám konkrétně na moje ježdění a styl:) Chci rychlej plášť, ale nechci za každou cenu slevovat z pohodlí a odolnosti proti defektům(sem tam píchnout je normál. ale ne za týden 5×). Proto rovnou vyřazuju pláště pod 400g a pod 1,9, měl by být relativně dobrej na všech površích, to u mě znamená aby neměl naprosto neočekávaný reakce a byl předvídatelnej, ne nejlepší na všem, ale prostě předvídatelnej:) Za sucha musí být super a za mokra aspoň kořeny a kameny zvládat tak, abych si nepřipadal jak na ledu. Nejezdím extrémy, jen občas zablbnout( trošku pustit lehčí sjezdík:))většinou spíš XC. Dost často jedu třeba 50km po asfaltu a pak tepr jsem v terénu.