Cauky,
tak jsem si vcera vyjel z Prahy prez Okor do Kralup a pak jsem to vzal podel Vlatvy zpet. Zacalo trochu prset, coz moji vyjizdku vubec nezkazilo, jelikoz bylo celkem teplo. Mno ale kdyz jsem jel zpatky pres Stromovku, tak me na mokrym asfaltu pri rychlosti cca 30 km/h, celkem prekvapil smyk predniho kola v zatacce a najednou jsem se i s bikem kutalel po zemi. Nestalo se mi skoro nic, az na narazenou kycel z leve strany a odreny loket – v tom ma zase to mokro vyhodu, ze se clovek toliko nesedre… Pockal jsem az to preboli a hura domu… …jenze… …chtel jsem zaradit presmykem nahoru a nic! :-( Kua! Byl to uz jen kousek a jenom dokopce, tak jsem to dojel pomalicku jen na malou pilu. Doma jsem to rozebral a zjistil neprijemnou vec. Dolni packa ma ulomenou zapadku, ktera posouva cely ten meandr a taha za lanko! Tak ted nevim co s tim. Vypada to asi na novou packu, takze cca 1500,–… :- Nebo este me napadlo, jestli nekde nekdo neprodava jenom ty streva do tech pacek, ale o tom silne pochybuji neni-liz pravda.. ;-)