potřebuji poradit jak zvýšit výšku řidítek s tímto představcem (viz obrázek). díky
potřebuji poradit jak zvýšit výšku řidítek s tímto představcem (viz obrázek). díky
Nijak.
Kup si jiný řídítka, který maj požadovaný zdvih nebo případně jiný představec.
Myslím na skládacích Eskách byly takový pěkně vysoký (asi 20 cm) vlaštovky. Třeba je ještě někde mají na skladě :-)
A co treba SOBI 20, tak byly riditka vysoky asi 40cm:)
kladivo
teď jsem to chtěl napsat.vykovat vlaštovky,a pro jistotu přidat pár ran zespodu představce.pak se nabízí ještě navaření delšího krku vidlice,a přezutí do nějaké DH gumy v předu
Ta DH guma mu to sice zvedne, ale zase nebude moct otáčet kolem, takže to už je fakt lepší to kladivo :-)
Dají se koupit nějaké redukce či jak to nazvat, které se narvou dovnitř krku vidlice, zajistí se podobně jako představec (ne a-headový) a tím se prodlouží krk. Když jsem se ale po něm jednu dobu pídil, tak jsem jej nikde neobjevil a to co mi nabízeli ve skladech a v obchodech bylo nepoužitelné, protože šroub, kterým se redukce zajišťovala uvnitř krku vidlice zároveň stahoval celé hlavové složení s představcem, takže pokud jsem chtěl pořádně zajistit redukci v rídítkách, tak jsem pak vidli v ložiskách neotočil. Takže nevím, jak to s tou redukcí vlastně je. Na vlastní oči jsem ji neviděl, ale prý existuje (to prý bůh taky).
protože to je hlavně jako redukce klasické hlavy na A-head představec a ne jako prodloužení.
Jediné co by možná šlo použít je tohle: www.velo-cz.cz/acor/detail.php?… protože šroub je uvnitř cca 2 – 3 cm hluboko. Nad něj pak natlouct 1" ježka a seřídit hlavu. Ale je to v podstatě definitivní řešení. Demotnáž možná a úprava výšky jedině po odvrtání ježka (s tím bude mít zkušenost, bez odvrtání to do současný vidle nedá)
no a tohle : www.velo-cz.cz/acor/detail.php?…
hmm ?
Předpokládám, že šroubem, který je uprostřed se to utáhne na krk a pak už neutáhneš hlavové složení
nemam paru, ptam se :)
já jen odhaduju, protože jsem ho neměl, jen ten první.
oi kolik potřebuješ?? jestli cirka 2–3cm tak bych koupil vlajdy, IMHO ty bych si koupil tak jako tak :o)
asi 2 cm
Představec s větším úhlem pomůže
Predstavec s jinym sklonem. Ten co tam mas stoji par kacek ;)
kup vlajdy a bude…