Docetl jsem se zde, ze maji bajky Mongoose (LE…) vetsi prumer riditek a ze se na ne nedaji dat rohy. To maji vetsi prumer i brzdy s razenim? Znamena to, ze pri vymene riditek musim vymenit i razeni s brzdama? Dik za odpoved.
Docetl jsem se zde, ze maji bajky Mongoose (LE…) vetsi prumer riditek a ze se na ne nedaji dat rohy. To maji vetsi prumer i brzdy s razenim? Znamena to, ze pri vymene riditek musim vymenit i razeni s brzdama? Dik za odpoved.
to mi prijde jako pekna kravina.. musel bys mit i spesl gripy a tak.. osobne mi to prijde hoooodne divny.
Taky mi to prijde makly, ale ve dvou prizpevcich jsem to cetl, jen jsem nepochopil, proc by tam ty rohy nemely jit.
me se radsi neptej, ja ty rejdla vubec neznam :]
No a taky musis mit vetsi ruce, aby si je mohl vubec obejmout :) To asi ne. Jestli maji nejaky prumer riditek vetsi tak , ten co je v predstavci. Prece pro ne nikdo nebude vyrabet specialni komponenty.
:))
a mimochodem je to uplně na nic, protože nejsou zesílený po celý dýlce, takže ti rupnouv přechodu 31,8 na 25,4 mm
O to nejde. Zalezi na delce toho zesileni. Jestli ovladas nejake vedomosti o pace, tak vis ze na konci muzes mit teoreticky nulovou stenu (nebo prumer) riditek. Jo a ten přechod je na 22,2mm.
Jestli tomu dobre rozumim, tak pri vymene staci vymenit i predstavec, brzdy a razeni bude pasovat i na nove?!!!
je to tak.nebo bysis mohl koupit oversize riditka a nemusel bys menit i predsavec.
Nebo objimku, ktera vyrovna ty prumery.
Nie objimku ale redukciu…
A nevypada ta redukcia ako objimka? :)
A nevypada ta redukce/objimka jako kus zkroucenyho plechu? :-)
Ne! Vypada jako rozriznuta trubka :)
Hame tu dalsi definici. Vyhlasuju soutez :-) Schvalne kolik tech definic dame dohromady.
:-)))
:-))) rozriznuta trubka = kus zkroucenyho plechu;-)
Definice: Necht P je plech z mnoziny dural a r je polomerem prumeru riditek.Tvar plechu P je popsan rovnici: x2+y2+z=r2; x E (to E ma bejt kulatejsi) <0,r). Pak rikame, ze plech P je vlozka do predstavce;-))) BTW: Psano na notebooku, takze je to tak na Nobelovu cenu…
Rozriznuta trubka neni kus zkrouceneho plechu, ja bych rekl, ze to je sice plech, ale neni zkrouceny, ale je…jak se to..jako by valcovany?
rozriznuta trubka je teleso vytcene mezi rotacnimi plochami s polomerem r a R:
x=r*cos u, y=r*sin u,z=v, pricemz u nalezi <0 , 2/q * pi>, kde x je koeficient, ktery tvori mezeru mezi konci plechu (pricemz pri q=1 je trubka celistva) a v nalezi <0,h>, kde h je sirka plechu
x=R*cos u, y=R*sin u,z=v, pricemz u nalezi <0 , 2/q * pi>, kde x je koeficient, ktery tvori mezeru mezi konci plechu a v nalezi <0,h>, kde h je sirka plechu
tak to je na me moc:)
Ja bych pro řešení tohoto problému zvolil sférické souřadnice. x=q cos fi y=q sin fi z=z Dále bych si vámi definované „distanční vložky“ stanovil jako rozdíl dvou válcu definovaných v těchto souřadnicích a rozříznutých plochou=rovinou XY. No a máme na to krásný matematický aparát :o)))
Ja bych to vzal poporade:
1. prumer riditek je vetsi jen uprostred – u predstavce
2.rohy na ne jdou normalni a normalen
3.razeni i brdy maj stejny prumer
4. pri vymene riditek nemusis menit nic – koupis zase owersize riditka – treba Ritchey rady Pro nebo WCS
A co predstavec? Ti nebude pasovat bez redukcie, co vyzera ako objimka.
Inac odpovede ako aj cela tema :-)
tak s tim musim souhlasit, ale pozoruju, ze kazdy tyden v nedeli vecir je tady takova sprymarska atmosfera
Pokud bude ten predstavec owersize, tak bude pasovat i bez redukce co vypada jako objimka, ktera vypada jako kus zkroucenyho plechu … :-)
Ne vazne porad nechapu o cem je puvodni prispevek – co vlastne chce udelat – namontovat si tam rohy? Mysli si, ze kdyz ma owersize riditka tak tam nejdou rohy?
Mozno je to tym, ze idu zajtra vsetci do roboty a chcu sa este trochu pobavit. Ja sa pobavim aj zajtra v robote. Dostanem vyplatu. Ja tiez nechapem a nechcem chapat. Uz je moc neskoro na mna.
To je dobre, ze se jeste bavis :o))))))))))…horsi je, kdyz uz brecis nebo mas desive zachvaty besu :o)))))