potřebuju vědět označení a rozměr gufer na monstera, přece za to nebudu dávat skoro dvě kila, když je můžu mít za pár pětek :-)
potřebuju vědět označení a rozměr gufer na monstera, přece za to nebudu dávat skoro dvě kila, když je můžu mít za pár pětek :-)
tak proc si je sam nezmeris?
já bych si to přečet, kdybych měl záložní olej a hlavně kdyby šly nějak slušně vyndat vnitřní nohy bez toho, aniž bych si ty gufera neroztrh, protože to neni tak jednoduchý… kdo má, ten ví
když jsem kupoval gufera do RS judy, tak jsem změřil průměr nohy – to je pak vnitřní rozměr gufera a na vnější rozměr už je to stejně typizované, takže ten co potřebuješ se stejně nemusí vyrábět, já jsem pak vyčistil to lůžko pro gufera, gufera jsem navlíkl na nohu, potřel jsem je sekunďákem a pomalu zajížděl nohou do tělesa vidle- tak jsem zajistil správné vystředění. Dal jsem 2 na sebe a po několika tisících km a teď po bahnitém drásalovi je olej uplně čisťounký. Jsou to gufera firmy SKF jedno asi za 20Kč. Za originál rock shox chtěli asi 300 za jedno…
díky moc
taky jsem resil kdysi v historii nahradu orig Marz.gufer na vidli XCR,XC500,… za asi 200/kus a nakonec nakupoval gufera za 25/ks.
no já nevím, v Brně v jedné prodejně měli na judy i na duky gufera úpo 160–180 za jedno.Kupoval mi to tam metronom, tak se kdyžtak zeptej na adresu přímo jeho.
já sem etě napsal maila jednomu čípkovi, co má taky monstera, jestli náhodou neví, ale zatim se neozval…
Neviete rozmer gufier v Tore SL 2009? Hlavne vonkajší priemer a výška. Tú výšku aspoň približne, vojde aj väčšie, keďže pod guferom je prázdne miesto, ak si dobre pamätám (myslím, že pôvodne na molitanove, krúžky, ktoré si skúsim dorobiť, keďže tam origoš neboli). Sám si do nezistím, potrebujem dopredu zistiť, či nejaké kompatibilné zoženiem. Ani v RS manuáloch som nič nenašiel.