jsem zvedavej, co se z Vas vyloupne.
jsem zvedavej, co se z Vas vyloupne.
Já hlavně na xichtu…
Já hlavně na xichtu…
Já i kolem pindíka :-)))
A co je to ten pindík???
Takový to malý mezi nohama :-)
V koupelně.
V koupelne a jednou i v kuchyni …
…jo ? Já zásadně na chodidlech.
…nebo na dlanich:-)
kde je potřeba + hlavu dohola;)
Hlavu sem zkoušel taky, ale pak mi nedržela přilba :-(
aaale drží;) a bezva to větrá:) jen se to trošku víc potí:) nebo spíš víc teče:)
xicht, pindour a podpazdi, nemam rad drny :oD
souhlas:-)
Bez toho podpazi souhlas
taky tak
jj :-)
tak, tak…
maximalne tak xycht. vyholeny podpazti u chlapa mi prijde nechutny a vyholenej pindour taky a kdyz sem se pritelky zeptal ciste informativne jestli by se ji to libilo, tak se me s nechapavym vyrazem zeptala jestli nejsem ***** :-)
kdysi mi to prislo taky nechutny, ale od ted nikdy jinak
ted je to spis naopak,vubec nesnasinm chlupy
mi pripada nechutne zvednout v horku ruku mit tam drn jaxvina a jeste bys svinskyzpoceny, treba se projed MHD uaaaa!
potim se malo. chlupatej sem taky pomerne malo, nenosim natelniky ani tricka bez rukavu, takze to videt neni a MHD sem nejel ani nepamatuju :-)
se mas, ja jezdim busem ci tram casto a nekdy to je o drzku zvlast kdyz nekdo je ortodoxni nepouzivac antipoticich a antismrdicivh prostredku blee :o/
mám spolužačku, která pro holení moc není a často mívá na tričku krásně propocený kolečka v podpaždí…mňam!
Ja mela spoluzacku, ta nebyla ani pro holeni podpazi, a sedela prede mnou… mno… stacilo aby se prihlasila (bo velmi rada nosila tilka) a zadni polovina tridy odpadla znechucenim…
no fuj, ta vize je děsná :-)
Souhlasím s revishem .. není nic horšího, když si nad tebe v MHD stoupne zarostlej chlap a odkapává mu z bobra v podpaží .. bleeee. Vlastně jo, napadá mě něco horšího … když je to ženská :-)
s tim souhlasim, akorat nevim jestli by to s takovym exemplarem bylo lepsi kdyby si bobra oholil, protoze pochybuju ze by se pak prestal potit.
potit se neprestane ale je to lepsi, je se diky tabletkam potim hodne i pres holeni a ted ty vedra, to jsou fakt muka, neumim si predstavit, ze bych si pod pazi pestoval kartac
aaaaaaaaaaaaa!! tragedie!
To je s tebou zle, ked sa ta priatelka pyta, ci nie si ***** :-) BTW, kde a co si ludia holia ci neholia, nezavisi od sexualnej orientacie.
me to nevysvetluj, ja si to nevymyslel. a smysl ty vety by se dal prelozit spis takhle: jestli se oholis tak s tebou nechci nic mit dokud to zase nenaroste.
Tak to je potom zvlastne, ze to hovori prave baba, ci nie si *****, lebo na plazach podla tejto logiky stretavam same lesbicky, ako sa kupu v mikrobikinkach. To by bez holenia neslo. Mozno ta tvoja len zaspala dobu. :-)
si to vubec nepochopil. ona se holi, ale ja nesmim :-) teda ja ani nechci.
mimochodem je naprosta pravda to, ze v kazdy zensky je kus lesby. nadruhou stranu rict ze v kazdym chlapovi je kus buzeranta asi nejde. a stejny to je s holenim, v tomhle smeru nelze zamenovat pohlavi.
Pac je to vo hubu :-)))
Pinďoura si prej holí jen ten kdo ho má malýho, on se prej opticky zvětší.
Ještě doporučuju vyholit chlupy v uších, bo při vyšších rychlostech to potom dělá strašnej randál…:-)
ac sem byl zarytej neholic noh, tak i presto sem je nedavno oholil a je to parada :) – jinak holim co se da, krom vlasu a ruk :)
vcera jsem videl chlapka,ktery mel brutalne chlupaty hrbet – hnus nejvetsi,to uz snad neni ani clovek.......
To už je PLANETA OPIC :oZ)
no co už, ty máš zas hnusné kolo.
ze by potrefena…?
…Opice? :))
ja to nerek :-)
Já jo :))
v klidu hošánci, jsem na zádech chlupatý, jak opičí prdel.
pavian nebo orangutan nebo snad gorila?
Orangután byl v planetě opic spíš intelektuál, tipuju kováře spíš na militantní marzocchi gorilu :)
a pavian chodi s holou prdeli :oDD
ja vim, to byl chytak :-)
to jo, ale kovar stejne mluvil o hrbetu a ne o prdeli :o)
ted jsi tomu nasadil korunu :oDDDDDD
:-):-):-)
tez mam chlupaty hrbet, je to fuj a mam z toho trochu trauma, jesteze jesou svetle a neni to toliko videti.
ale ten je mel cerne jak uhel! to byl nejaky brundibar
grizzly?
asi za to muze – takove veci sice muzeme vycitat rodicum, ale na zpetne reklamace neni bran po vyrobe zretel, holobradku jeden…
rozhodně za to může víc on než já :-)
Myslím, že on za to může asi tak stejně jak ty …
Občas si musím zastřihnout chlupy v nose, pač jinak vypadám jak jezevec :))
Sranda jsou starý dědové co jim rostou chlupy z uší a vypadají jak Kritrs :))
No nic, pekelný vedro.....
Kritrs, :-))).
Fuj, ja to nejdriv precet jak klitoris.. :))) Uz sem Te zacal uprimne litovat, jakous to mel v zivote na holky smulu..
:-D
Ehmm, s těma chlupatýma ušima to ale byli Gremlins ;-)
Critters jsou zase trochu jiné potvory :-)
Hol si ho, ale nemluv s ním…
Ako ako riesite kdyz us na vajickach mate ich moc tvrde …mne to us leze na nervi kazdych 5dni to holit…skube to jak des
„na vajíčkách“ je opravdu pekelný výraz…
já mám nejradši vajíčka na tvrdo, ale když žloutek je eště trošku měkkej :-)
Ale vazne …ved kdyz tie vajicka budem dookola holit tak o 10 let tam bude pekna sotolina…a to nechci
ježiši kriste! to je téma! :-D tak asi nejlepší to bude vyzkoušet a pak lidem okolo říct jak se věci mají :-D
zkus depilacni krem… ten chlupy oslabuje :) a nebo.. neco pro masochisty: depilacni strojek.. to je masi! A znala jsem holcinu, co si s tim brutalnim vynalezeem vytrhavala i chloupky na onom miste… mazec!
Uff, to by ji chtel (teda spise nechtel) videt hodinu po te…
no jedna moje bejvalka chodila na tuhle „intimni kosmetiku“ :)prej poprvy to bolelo jak prase,ale pak uz se to prej da… Ja bych se asi posr… takze holim:)
Jo jo. Když si budeš dokola holit hlavu, budeš mít vlasů jak Sandokan:-)
tak tam bude mit kolecko:)
no po pravde vajca chlupate nemam i kdyz je fakt,ze jsem je jeste nevidel, ale pytlik normalne ziletkou natahnes jak kralika a jedes:)
:-)
nur am Gesicht. Nejsem žádná *****
Nikde :-)) ziza.ru/2006/07/27/Vincent-Dixon.html
obden xicht .. zbytek hodne zkracuju ale do hola neeee
ma to vliv na vykon? ;)
pri me velke chlupatosti by hladke podpazi vypadalo dost divne… ale vazne – ziletka ksicht, zastrihavac zbytek (pri me velke chlupatosti by napr. hladke podpazi a klacek vypadalo dost divne…), vse samo konzultovano s milenkami :)
boze uj, to se tady probiralo snad tisickrat, vyholuj se tam, kde chces…
velice zajimave a mysim ze je to individualni…jak tu nekdo napsal uz si to neumim predstavit s chlupama…krom ruk a hlavy se holim vsude…a abych zastal „zarostencu“-vzdyt je to takova MOIRA a halvne je levnejsi!!!!!! :)))
Na držce!!! :-)
ses fakt dlouho rozmýšlel, co odpovědět, je vidět, že se držíš hesla 2×měř a jednou řež:)
kam spěchat, času dost, ne? :-)
Na stručnou otázku,......
Existuje nějaký vztah mezi bílou barvou na kole (rám, komponenty, pláště atd.) a holením?