Přidá se někdo?? Tentokrát snad už konečně opravdu pohodová vyjížďka cca 60–70 km ve víkendovém tempu :)
Přidá se někdo?? Tentokrát snad už konečně opravdu pohodová vyjížďka cca 60–70 km ve víkendovém tempu :)
V kolik hodin? Přidám se, ale zatím to nemůžu říct 100%. Budu mít o víkendu návštěvu, takže podle programu. Ale v neděli už bych měl mít „volno“ celý den. Takže pokud někdo pojede i v neděli, hlásím se rovnou.
počítám tak cca 10–11.00 h start, ale přizpůsobim se :)
já už nenaletim, počkám si na sníh, to vás trochu zpomalí :-DDD
:-D
:)) fakt se pojedeee pohoda, namouduši na psí uši. chci se projet a koukat po krajině a zastavit se na pivko..Takže s tebou počítáme ? :)
ty jo tohle vždycky píšu já :)
kdyby někdo chtěl vyrazit o malinko dřív tak v 5 na náměstí v Bad Goisern, pohodová vyjížďka, zastávky na focení…
O.K. ale myslíš, že je dobrý dát si to jako první závod v životě ?? :))
no právě to tak dopadlo 2 x, ted se jede p.o.h.o.d.i.c.k.a. :)
…nebo poslední?;
mě by zabil už jenom ten ranní budíček :)
Znas ten napis na dresu mesiku: „Nic nas nezastvi“ ;-D
hehe, se to bojím skoro napsat, abych to nezakřiknul a něco to nepřekazilo, ale jel bych:-) aspoň otestuju novou hračku… ale běda Ti, jak ta vyjížďka nebude pohodová, jinak mě máš na svědomí:-)
paráda… budu se těšit, musim slavnostně přísahat, že se pojede pomalu, nebo mi uvěříte ? :))
hm, ty chrtíš a on sjezduje, sem zvědavej až si v pondělí přečtu report…
snad nebudou žádný ztráty na kostech a meteriálu :)
snad nebudou žádný ztráty na tucích a egu :)
ha jestli se pojede pohodička a pomalu tož bych se taky ukázal, ale nevim to na stopro :o) planujem něco na vejkend tak když to nevyjde ukažu se :o)
fajn, se to začíná slibně rozrůstat… :) srazy Barrandak, Krčák, Točná letiště upřesníme zejtra…
tak na toho bacha, už má letos 7500km a jezdí jak kulovej(knedlíkovej:) blesk,…
7500 km ? to je slušná porce… v profilu má nádherný stroje… tak to s mejma 2500 km můžu bejt rád, že bude pohodičkový tempo :)
hm, tak já má 3600km a k čemu mi to bylo? :-((
tak to si ještě dobře rozmyslím, jestli někam pojedu :-)
bude to výlet!!! :)
ctu spravne prulet?:-P
tímto se hlásíš ? :)
opet v praci:-/.ale jinak bych se hlasil!! delam kratkej dlouhej.vychazi to blbe:-)
ted to bude jiný… nebude nikdo, kdo by to táhnul… :)
čím to, že mi víc napoví ten smajlík na konci, než ten text pred ním :-))
Pebe, dolu mi ujedeš, po rovince se budeme kochat scenérií…
jinak abych tu zbytečně nečeřil vodu, s největší pravděpodobností v sobotu nepojedu. Minulý týden jsem byl, protože jsem měl rodinku na chalupě u tchýně, teď už jsou zpátky a asi mě žena nepustí, určitě už má pro mě nějaký program :-)) Navíc mám nějakou blavou zadnici…
cože? to je jak já… nemáš tam o nulu navíc?!
nebuď drzej, jo? :-) nemám :-P
a opravdu seš ten člověk který se účastnil posledně?;) to mi s 3600km nejde moc dohromady…
teda ty ses tak vocaklej!:-))
ne, nejsem, já vlastně vůbec nejezdim na kole :-P není kilometr jako kilometr, rozdíl mezi námi bude v tom, v jakých tepech, rychlostech a kopcích (v mém případě rovinkách) jsou ty km najetý. Já se snažím nějaký ten kilogram shodit. Takže jezdim pomalu…
fakta:3626km za 192h15minut ⇒ prům.rychlost 18.86km/h
vau, jestli tohle budu mít na konci roku, bude to můj rekord:-D
já měl tohle na konci loňskýho roku :-)
neboj, pomalé tempo je bude díky mě hlavně dokopce pojištěno:-) krom toho stejnak budu furt ladit po cestě tlumič:-D
to je hodně dobrej průměr, si kriptochrt;o) tolik rozhodně nemam, vetšinou jsou průměry okolo 14–15…
Jééé škoda, že nejedete v ne, na so už něco je (Říp). Jinak bych rád jel :((
já bych jel (i) v neděli, beztak nevím, jestli mi to v sobotu vyjde.
Tak pro shrnutí… sraz 1O.OO Krčský les U Labutě nebo Letiště Točná cca 10.30 h
Teoretičtí účastníci:
Ydaho Bajkr Pebe :) Peslezedírou snowfil black.horse enjoy :)
další vítáni…
tak si to kuci uzijte…:-(
Taky bych jela, ale tou dobou budu uz asi na Sumave. Ale aspon vas nebudu zdrzovat a muzete pekne chrtit :)
tak z toho asi nic nebude jedu do českého ráje :o)
pokud se nezvrtne počasí, tak zatím v tom nevidím problém:-)
počásko vydrží, už sem objednal :)
opušťák jsem dostal, takže bych se zítra mohl dostavit. Napiš sem nebo do mě do mailu telefon na sebe, kdyby mi to nějak nevyšlo, napíšu ti ráno SMS.
O.K. máš ho v mailu… sraz v 10.00 h v Krčáku u Václava Krále ??
tak já myslel u tý Labutě, ale snad i k tomu Králi trefim, jel jsem tam jenom jednou a ještě jsem vlál za O.ndou a cabbagem. Ale jsetli si to pamatuju dobře, tak u tý Labutě přes mostek a potom pořád po tý silnici až jak jste na nás čekali…
sjedu pro tebe k Labuti…
super :-)
No tak me se na zitrek nanominovali rodice, kteri se vypravili na dovolenou a cestou se zastavi, takze v sobotu muzu az odpoledne (cca od 15:00–16:00) a v nedeli cely den. Jel by nekdo v nedeli? Pekne prosim, smutne koukam… :-)
ja bych klidne jel, ale nevim zda se sem jeste dostanu pro pripadnou domluvu :|
jasně pojeď, kde se mužeš připojit ??
joooo jak ja bych se jel projet…:((((
a co ti brání ? :))
blba otázka nemyslíš…;) :((
na jak to máš dlouho ??
na měsíc prej… + asi nějaká doba nežse to dá uplně do richtiku… a někaký asi rehabilitace a tak… fuij fuj:(( ELWÍRO JÁ TĚ NEMÁM RÁD!!!!;) :D :D ;)
to je v klidu já tebe taky ne ;-P
tak hlásím ještě jednoho člena… vezmu s sebou Eilu… jinak pojedu Krčák s PeBe a Eilou asi od obchoďáku Chodov a sjedu si Krčákovský trailíky, sjezdíky a traverzíky pokud to dovolí čas po cestě k tý Labuti…
O.K. tak v 10.00 h dole u Labutě… ??
cabbage nás po krčskejch singlících tahal v sobotu asi hodinu a čtvrt a dole jak je žlábek pod sjezdem čekal s foťákem, kdo hodí lamu :)
jestli Tě to potěší tak sem ho v jednom lehce techničtějším sjezdíku na Hrádku decentně zaříznul na HT a pak se mnou nechtěl jet takovej sjezdíček k jednomu z těch traverzů:-) takže sem se za Vás pomstil:-) (ale jinak jezdí kluk ušatá dobře, to jo:-) )
no nevěřil bys, potěšilo :) Cabbage jezdí velmi dobře, z kopce i dokopce
Z kopce … :-)))))
co se směješ někdy mě i dojede :)
se ho musím zastat, jezdí docela dobře:-) já třeba miluju prudký technický padáčky a pod v malý rychlosti, on zase jezdí dobře rychlý šotoluinový sjezdy, kterých já se vyloženě bojím:-) každej máme něco…
Ja mam napriklad cerne nestovice :-)
a já hlad:-)
A co prudky kamenity sjezdy? Treba do Vraneho po zlute :-) Tam se da jet i pade :-)
Ty jo, po neděli končím s ježděním náročnějších sjezdů.
Ráno vstanu snídaně, pak nějaké zdržení a vyjíždím s lačným žaludkem. Hlaďák už pod lávkama, v plánu mám techničtější švih s místníma lahůdkama. Vyjedu na první lávku a nějak se zapomenu a padám z nulové rychlosti bokem z lávky do potoka :) Pak jsem si chtěl sjet ten sjezd na konci lávek jak jsem tě tam fotil, najíždím do něj a nějak jsem se zapomněl a pedálem vzal o ten malej pařez před ním a skutálel jsem se dolu. Pak jsem si tak přemýšlel na hočiminovi a ustřelilo mi přední kolo a zase tlama. Našel jsem zbytky sebevědomí a jedu podel plotu do zoo, nedávno jsem psal jak je to easy. Hm, asi špatnej den přeskakuju řídítka a dopadám na obě nohy, takže takovej nechtěnej tríček :)) Takže od teď už jen šotolinové cesty a cyklostezky :)))
podarenej den :-)
mimochodem, v sobotu sme se potkali na tech brdech, jenze jste proleteli tak rychle, ze sem nestacil reagovat :-)
V so jsem byl na Řípu, s Bike-foristy nejezdím :))
aha, tak sme si te spletl… to byl jen kluk s holkou
Tak to mas docela luxus :-)
Vlastne tam je to spis pozvolny – jen do toho musis dupat :-)
No tuším, kde asi je to letiště, tak snad se tam objevím.......budete mít nějaké poznávací znamení?:-D
na Letišti Točná budeme tak cca v 10.30 h, myslim, že nás nemůžeš přehlídnout :) 4 až 6 lidí jedoucích velmi pohodovým tempem… :))
a co zitra rano? jel by nekdo neco kratsiho?
ahoj, zejra jdu jenom velmi lehce tak na 2 h, ale vyjedu až kolem poledne, ráno musim na skok do práce… pojed i v sobotu… mimochodem to stoupání na budejovickou na závěr byla pěkná tečka :)
sobota je daleko to jeste uvidim :) zitra chci jet brzo rano potom hlasi destik a nechce se me sebou tahat… vis co :))
jen ty blatniky vem, aspon nezaprsi :) dobře, tak kdybys jel v sobotu, srazíme se v Krčáku…
dneska si zmokl co ? tak pojed zejtra, zas sem objednal hezký počasí :)
nezmokl vyjel jsem ve az 4 :) dostavim se tak na 50% k labuti v tech 10 jeste nevim po dnesnim nedobrovolnem letu pres riditka v krcaku se necitim fit
se to musí rozjezdit :) vzpomeň si na mě :)