Už s předstihem sem dávám vlákno abych to o5 nepropásl. Chci se jen zeptat jestli někdo nemá v plánu nějakou MTB vyjížďku z Prahy kolem 100km právě v již zmiňovanou sobotu 12.7. Díky za připsání tipů!!!
Už s předstihem sem dávám vlákno abych to o5 nepropásl. Chci se jen zeptat jestli někdo nemá v plánu nějakou MTB vyjížďku z Prahy kolem 100km právě v již zmiňovanou sobotu 12.7. Díky za připsání tipů!!!
v sobotu 12/7 každej pořádnej biker jede Salzkammergut Trophy v dresu Loneliness of a long distance rider :-)
Jo jasny! :-D Upe ti rozumim :-D
a každej biker, co se nechal nakazit asfaltem jede Královické okruhy (UAC) :-)
Tam zas bude šlapek…
každej bude mít 2 ;-) levou a pravou
někam pojedu určitě, možná přes Halouny na Karlštejn…
Tak já mám v plánu vyjíždku na dopoledne do práce :-(. Můžeš se přidat, jestli chceš, ale je to jen 1, 8 km.
To mělo být na organizátora. Ale přidat se může samo kdokoliv :-))
Hele vis ze ani ne! :-D
Na karlstejne uz jsem letos byl ale nejel jsem pres Halouny… no mozna bych jel ale jeste nevim az po dalsich napadech ti dam vedet jo?
nakonec jsem v sobotu na bajku pryč, takže jindy…
Jel bych, ale budu doma na oslavě. Tak snad někdy příště.
Dodám pár tipů, co třeba: Kocábu Křivokládsko buď horem přes Rakovník nebo jen přes Rostoky u K. Voděradský bučiny v posazaví Okoř Na Stožec a do Berouna
Na něco z toho bych se přidal :-)
V sobotu to vypada na hnusny pocasi, ale jsem predbezne domluvenej na nedeli se svarou, ze bychom to dali Rokycany – Brdsky VP – Plesivec – a pak po hrebeni – Praha.
Tak kdyby se treba nekdo chtel pridat… Nechce se mi kvuli tomu zakladat novy dred, tak kdyby se nekdo chtel pripojit, tak to pisnete sem nebo na me ICQ. V pripade mizernyho pocasi to ale odpiskame.
Ahoj, Ja by som som pridal, predbezne.
a co jet v sobotu z Rakovnika na Krakovec pak smerem ke krivoklatu a potom po modry pres skryjsky jezirka az k tocniku ??? dal potom kdo by chtel pres koneprusky jeskyne az do srbska
Tak zrovna z Rakovníka se mi jet nechce :-D
co mas proti rakovniku ?
Nic :-D Jen, že to mám asi 70km od baráku :-D Vlakem se mi nechce táhnout, víš.
no ja to mam od baraku tak 50 km a vlakem tam jet musim pac jet na kole do rakovnika a pak tou trasou co jsem psal bych urcite neujel a halvne jsem tam jeste nebyl teda v Rakovniku jo ale dal jsem tu trasu nejel a prej je to pecka
Jó, údolí Rakovnikýho potoka je skvělý, někdy naplánuju akci.....
Taky se tam chystam.
Akorat se mi nechce tuhle sobotu, kdyz to vypada ze bude hnusne. Prece jenom budu rad, kdyz mi nohy zmaceny z brodu bude susit slunicko… :)
dáme to až bude zase sucho a pořádný vedro..
Člověče to bych se možná taky přidal, pokud nebude, jak říkáš, hnusně. Páč když je hnusně, nemůžu jezdit, neboť nemám svůj svetr :-))
A to bylo do Rokycan vlakem?
*by bylo :-D
:o) Jooo tvuj svetr opatruju jako oko v hlave! Neboj, nikomu ho nedam, ani tobe :-P
2 Pajan: Jojo vlakem v 6:24 nebo 7:24 ze Smichova
:-O To já mám etě hlubokou noc! :-D A kolik stojí ten vlak? Ty jo že já jsem vůbec něco psal – nutit mě stávat takhle brze tche :-DDDD
Take bych se priklonil k variante 7:24 :)
Vlak stoji neco kolem stovky i s kolem
jo teď mi došlo, že vy taky mluvíte o sobotě ?! Tak to moje účast padá, jsem v práci :-(
Ja mam pocit ze Meduza to myslel na nedelu, s tym pocitam aj ja :)
Tak tak, ale chapu, ze mu bez jeho svetriku jektaj zuby a tak mu asi prekakujou pismenka :)
Ja jsem si kvalitne zajektal zubama ted v nedeli.. Skoda ze jsem memel Thasusuv svetrik… Muj teplomer na tachometru ukazoval 7,3 a cekal me sjezd dolu o 700 vyskovych metru
Tak to jo, v neděli můžu. Ale ten odjezd vlaku, nejede ještě nějakej třeba 8,24 ? Večer je dlouho vidět, tak jsem tak nějak myslel, že by se ráno dalo trochu přispat… ? :-)
No oni ty vlaky jiste dalsi jedou, akorat ja bych byl rad do 14:00 v Jincich na obede v Ešce. Pak uz nemaji hotofky :) a o jine rozumne restautraci tam nevim :(
Když ty taky myslíš furt jen na to jídlo.
Já bych teda taky radši v 8:24 :-D
Já jedu zítra s kámošem na Říp MOŽNÁ? Tak nevim jestli ujedu přes 200km za víkend.
Tak nevim klucí, nechci Vám brát nadšení, ale já to na zítra moc dobře nevidím. Odpoledne má začít lejt a i kdyby to zítra nebylo už tak strašný, budou z výletu bahení lázně.
Vidim to zitra taky negativne :(
Tak jedu ted aspon prohnat Dzejara.. Jako cil jsem vymyslel pruzkum okruhu Berounsky 24MTB, kdyby se treba nekdo chtel pridat. Vyrazime tak za hodinu..
Tak to zrušíme… Stejně nemám na zítra už prachy na vlak. Navíc by mohlo být příští víkend líp a vytáhnu i kámoše. A na vlak už bych mít taky měl. Tak kdyžtak se předem zeptám kdo by jel příští víkend popř. kam. Díky už se těšim…
Tak neviem, este neprsalo, ja by som nieco na zajtra nechal, aspon na neskor, doobeda, pri barandaku, ked bude vhodne pocasie pravdaze
Mno já bych jel někam k Mníšku třeba. Nikdy jsem tam nebyl a Brdy jsou prej krásný ale pokud se nepletu tak se tam jelo min týden :-( Ale asi to je stejně zbytečný ptz by nás jelo málo. Tak když tak příští víkend.
Tak jelikoz se v nedeli pocasi silne nepodarilo :( tak se svarou a kamaradem pojedeme ten prejezd Brd z Rokycan do Prahy zitra, tj. streda 16/7. Sraz mame v 7:15 na Smichovskym nadrazi. Vlak odjizdi 7:24.. Tak kdyby se nekdo chtel pridat…