Tak tedy mám u jednoho rámu trochu povolen(vyglajdán) nýt co je v rámu, aby tam šel zamontovat šroubek pro košík.Dá se to nějakým způsobem opravit?Zkoušel jste to již někdo? Při jízdě ten nýtek či co to je vrže a obávám se aby se to nerozjelo úplně.
Tak tedy mám u jednoho rámu trochu povolen(vyglajdán) nýt co je v rámu, aby tam šel zamontovat šroubek pro košík.Dá se to nějakým způsobem opravit?Zkoušel jste to již někdo? Při jízdě ten nýtek či co to je vrže a obávám se aby se to nerozjelo úplně.
Melo by to jit prilepit epoxydem. Jen je otazka jak.
no ten epoxid si myslím by popraskal a vydrolil se.jak říkám drží to, ale je to volný.Spíš by mě zajímalo, zda ne to nejsou nějaký kleště nebo nějaký postup jak to zase „donýtovat“
No lepil jsem s tim treba zamek sedlovky, nebo na ramu volnou nanytovanou zarazku na bowden. Sedlovka uz roky drzi a to je urcite vic namahana nez kosik na flasku. Ja bych se toho nebal. Jen nevim jak se s tim lepidlem dostat do ramu :(
nytovacky existuji, jen je otazka jak drasticka oprava by to byla – musel bys vyglajdat sousacny nyt, zanytovat novym, vyvrtat a vyrezat zavit.