asi nás čeká nová geometrie od Garyho viz. www.mbaction.com/detail.asp?… Jestli to dobře chápu, tak to vyžaduje vidle s různým offsetem.
asi nás čeká nová geometrie od Garyho viz. www.mbaction.com/detail.asp?… Jestli to dobře chápu, tak to vyžaduje vidle s různým offsetem.
tady mas o tom jeste vic
Ach jo, kdybych to věděl dřív, kde to budou testovat… Jsem od tý Fruity v CO, kde to testovali asi 5 mil :-( No nic. Jinak mě se moc líbí ta zadní stavba na „Race day“. Asi tam zítra pojedu, abych okouknul, jestli jim z těch testovacích kol něco hezkýho neupadlo ;)
www.singletrackworld.com/…s/2056-4.jpg g zblití…
co se ti nezda??nahodou dost paradni full.mit na nej tak si ho koupim. nebo snad myslis ze tvuj nemeckej spyder je lepsi?:-).nebo dokonce hezci?:-D
kdybys nekoupil předražený HT tak na něj v máš:-P
predrazeny?vsechno co na nem je,ma svoji hodnotu.a cenu:-)
Nějak marně dumám, co se Ti na týhle fotce tak nelíbí. Jestli to o co tam jde, že jsou nohy vidlice o něco víc vepředu než osa hlavovky, tak si myslim, že kdybys to nevěděl, tak si toho ani nevšimneš a pokud je to něco jinýho, tak se pochlub :-)
co se mi nelíbí? poměr výška podložek/výška hlavové trubky. při týhle výšce bych dal max. jednu podložku. jinak bike se mi líbí a ty podložky tam maj možná i nějakou fci, nicméně se mi nemusej líbit…
Na každym novym kole je víc podložek, aby si to lidi mohli upravit podle sebe. O podložky, ale u zmiňovanýho Genesis 2.0 nejde.
tj, ale na testovacim/propagačnim je to no…ehm.. nic moc.. a novou geomterii neřešim, zajímavej pokus a jestli to půjde/ v rámci propagace/ tak si to i rád vyzkoušim, nicméně na můj jakýkoliv budoucí bajk se to nedostane…
solidni agitka:-)
třeba tohle by mohlo ke mě domu :-)) www.go-hifi.com/…hifi_dlx.jpg
hmm a jak dlouho budou toho sugara jeste delat?:-).a tady se lidi rozcilujou kvuli inovaci u cannondale:-)
:-))