• dieegoo

Zkoušeli jste někdy obyčejným sprejem přestříknout výplet? Chtěl bych to zkusit, přece jen v černý je to hezčí, ale nevim jestli to vůbec půjde.

0 0
    • mara53  

hm, když se tak zamyslím, asi to nebude moc držet, chápu že chceš hrát na estetiku, ale taky lituju toho, kdo by to pak centroval, tedy v případě, že by barva zázrakem držela jak židovská víra!! takový zalepený nipl, to je věc …

0 0
      • dieegoo  

jasny, to by chtělo páskou zakrýt třeba 1mm přes nipl, aby se to nezalepilo… spíš mě zajímalo, jestli to vůbec jde, jestli tam ta barva bude držet…

0 0
        • gobike  

Tak niple nestrikej, ale stejne to nebude drzet, draty sou moc hladky, chtelo by to zdrsnit:) btw. Ty mas novy kola, ne? Proc jsi nedal cerny draty?

0 0
          • dieegoo  

Protoze ty kola byly zkompletovany takhle. Kdybych si je nechal delat, tak by vysly mnohem draz.

0 0
            • kubad  

Můj názor je taky nechat stříbrné – ke kolu to sedí. Taky mám na kole stříbrné :-)

0 0
      • maxtor  

Nehledě na tu práci… se zalepováním ráfku, náboje, kotouče… Kdybys nemohl jinak, doporučil bych ti raději nechat to přeplést. Pokud to máš na toho Rock Machina, tak moc nechápu. Vypadá dobře. A Blacka mám taky, takže hodnotím kladně i se stříbrným výpletem.

0 0
    • Daf  

Me se vzdycky libily cerne draty, kdyz jsem je pak mel zacali se mi zase libit stribrne :) Vykasli se na to bude se to loupat. Vyrobci dratu to cerni asi nejak chemicky takze vysledek je neporovnatelnej.

0 0
    • mara53  

já jezdím kola, co byla na Arhurovi v ceně – je to jejich Author černá nába na průmyslech,černý dráty a ráfky AlexTD17 Disc a jak píše i Daf, jde to dolů, stačí pár kamenů, nebo nešetrné opření cizího kola apod.

0 0
      • dieegoo  

ja mel driv taky cerny vyplet, ale tam ta barva drzela fest, sem tam nejaky drobny skrabanec byl, ale neloupala se vubec

0 0
    • Kol.ista  

Jinak. Z ceho se vyrabej DT Swiss spice? Napadlo me cehmicky cerneni…

0 0
      • kubad  

To už zní líp, ale není lepší koupit nové?

0 0
        • Kol.ista  

Jo je. Ale nemusi byt jenom cerneni. Mam znamyho ve firme kde to delaj, takze by sem to mel zadara. Navic kdo asi tak dela treba cerveny spice a tak… Jo, delaj se, ale sou hrozne drahy. Jenom nevim, jestli to na ty spice chytne. Jinak, dneska sem centroval a zkousel sem dva centrklice a oba meli na niplu vuli. Jeden starsi se protacel a druhej mi ty niple strasne vymackal. Byl novej. Neni nekolik ruznych rozmeru niplu?

0 0
          • kubad  

Bohužel je.

0 0
          • mawerick  

minimálně 3…

0 0
            • mosquito  

jsou minimalne 4 pac se prodava kovove takove centr kolecko co ma 4 rozmery … a stejne mi to obcas nejde pac se po par letech nipl do teho dratu zakousne a nechce povolit, driv se vymackne klic nebo vymekne nipl – zbyva jen sundat dusi a pouzivat sroubovak

0 0
          • kubad  

Dráty jsou nerezového drátu,

0 0
            • kubad  

To zní hodně blbě – sorry. Špice jsou z nerozového drátu

0 0
              • Kol.ista  

No a to znamena co? :-D Chytne ci ne?

0 0
                • kubad  

Nevím jakou technologií to dělají, original černé dráty mají taky chemickou úpravu povrchu. Zkus se zeptat v té firmě. Ale všeobecně s tím měly i výrobci dost velké problémy.

0 0
        • dieegoo  

Lepší to není. Zas tak moc po té černé netoužím, abych si kuli tomu kupoval nový dráty. Stejně je ta cena docela přemrštěná, za černou barvu na jednom drátu mít přirážku 7 korun :/

0 0
    • mosquito  

jen tipuju, ale rekl bych ze ty draty budes muset necim „poleptat“ nebo drobnnym smirkem stahnout pac povrch je desne hladkej a vetsinou ne moc cistej .. o zakryvani nemluvim

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.