Uz dlouho to tu nebylo a tak za se ja hlasam co je treba… v sobotu jsme byli s mojim dobrym kamaradem na Pustevnach, vyjeli jsme po cervene nahoru… no byla to dobra rozcvicka… sotva jedeme vesele 8 Km/h nahoru riti se proti nam dva kolari – bikeri (jeden silenec ulepej na kole a bez helmy jeste rval jak se nam to jede prej?) nevim jen jsem mu stacil zarvat mej se… jeho kamarad ale mel helmu a jen stacil neco jako hoj… no… vyjedeme kopec a bylo videt ze kdo ma kolo nema helmu apod… asi ale nejvice ¨me dostalo to jak jsme potkali tatu ze synem… bylo to ve sjezdu… tata mel horaka kterej by snad mohl konkurovat i jinemu bikerovy na sobe nejaky trenky, triko, satek na hlave klasika boty… helma nikde… jeho syn ovsem, kolo dobry, helma, chranice na nohach a loktech, dres no proste vypadal trochu preplacane ale chvala… ucil syna sjezdy no mu muselo byt tak 10 let ale slo mu to ale neda mi to… otec ma vzdy jit vzorem ne… prece jenom pritom sjezdu malem sebou svihl nebyt normalnich pedalu co mel pochybuji ze s SPD ba to stihl proste trapas…
Chci jen rict ze za ten den jizdy jsem potkal hodne rodin kde deti helmu meli a rodice ne, je tohle normalni myslite ze je to pro toho rodice tak tezke nemit tu helmu a nebo je to jen to ze je dospelej a proto uz ji mit nemusi…
Snad me neukamenujete…