nevite kde sehnat BL-M950 ?? prosel jsem cca 8 eshopu i obeslal emailu a nemaj… nevideli jste to nekde lezet?? chci nove, nepouzite. Alternativou jsou XTR7 BL-M970, ale kdovi jestli to k nam vubec dorazi a hlavne kdy o(((
nevite kde sehnat BL-M950 ?? prosel jsem cca 8 eshopu i obeslal emailu a nemaj… nevideli jste to nekde lezet?? chci nove, nepouzite. Alternativou jsou XTR7 BL-M970, ale kdovi jestli to k nam vubec dorazi a hlavne kdy o(((
třeba: www.bike24.net/p1736.html
www.bikeworld.com/…BL-M950.html
Ale je spousta jiných brzdových pák které líp sednou do ruky a sou i lehčí
ja myslel v CR, ze zahranici jsem nikdy nic nekupoval a ani moc kupovat nechci.
a jaky paky napriklad myslis??
Avid Speed Dial SL www.bagbike.cz/?… Avid Ultimate – tohle je úplná lahůdka www.quickshop.cz/…viewitem.php?…
Ty staré XTR u nás už bude asi problém sehnat, nové Shimano2007 by mělo být na podzim.
chci si koupit XTRkovy Vcka ne 07 ale co jsou k mani ted, protoze jsou celkem za dobrou cenu. Ty avidy ultimate vypadaj vyborne, co bys k tomu doporucoval za celisti? chodi dobre xtr s avidama??
Ja bych sel do tohodle: cgi.ebay.de/Bremsensatz-V-Brake-AVID-Single-Digit-Ultimate-inkl-He_W0QQitemZ200004505182QQihZ010QQcategoryZ77581QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Kdybych nemel kombo razeni/paky, nevahal bych ani minutu.
XTR7 BL-M970 – jsou brzdové páky pro rok 2007, pak ti nerozumým co myslíš Jinak Avid + XTR není vůbec špatná kombinace. A pokud nechceš duály tak asi moc lepších není. Klidně bych na kolo dal ty Avidy SL komplet – jedny z nejlepších V-ček a cena je taky dost dobrá.
K XTR čelistím dobře pasují i páky XT.
jo chci nejaky cerny, ty vypadaj moc pekne… jenze ta cena omg o) chtel jsem se vejit (predni, zadni + paky) neco kolem 7–8K.
Jinak ty Ultimaty se dají sehnat i levněji, chce to prohledat e-shopy a inzeráty. :-))
Jen počkej, Zající!