Potřeboval bych helpnout. Jsem se dneska vratil z cyklaku , kde my bylo receno ze mam predni menic Deore mam mirně zohli a proto se my tedy spatne preskakuje. Potreboval bych tedy zjistit jestli je nebo neni v poradku ??
Potřeboval bych helpnout. Jsem se dneska vratil z cyklaku , kde my bylo receno ze mam predni menic Deore mam mirně zohli a proto se my tedy spatne preskakuje. Potreboval bych tedy zjistit jestli je nebo neni v poradku ??
přes co se ti teda špatně přeskkuje???
no spatne mam 27 stupnu a když je moc vysoko ale to bude v poho je ale horsi ze to dre
no spatne mam 27 stupnu a když je moc vysoko ale to bude v poho je ale horsi ze to dre
toho si nevsimejte . Co jsem napsal za blbost . Dre retez pri prehazovani na 2/7 2/8 2/9
toho si nevsimejte . Co jsem napsal za blbost . Dre retez pri prehazovani na 2/7 2/8 2/9
Takže to dře smerem ven a ted nevim jestli je menic ohli schvalne nebo ne
Sme na frontě mali aj 34stupnov a tak sme tych partyzanov rubali, co to trepem fašistov.
Tam kde jsme to zaznacil je mirný ohyb smer retez , zkuste prosim prilozit neco rovne a napiste my jestli tam ten ohyb skutecne je nebo ne. DEKUJI
Nevim jestli jste si vsimli obrazek je priložen hned pod nadpisem
:o))))))))) no neříkej
moc nechápu na co se ptáš – hlavně to takže to dře směrem ven to mě hodně mate. Aůe jestli máš na mysli, to že ti to dře na prostřední placce když máš zařazený 3 největší pastorky tak to bych moc neřešil, pokud to skáče jinak doře a jinde to výrazně nedře tak bych se s tím spokojil, protože tyhle převody se dají dobře nahradit, jinýma na malé placce. Píšu to s vědomím toho, že pokud se takhle ptáš tak asi moc velký mechanik nejsem. Jinak pokud be ses do toho chtěl pusit tak si přečti tohle: www.bajk.cz/…a/clanek.asp?…
jsem to psal, dřív než si hodil ten obrázek, takže beru zpátky, asi ti to dře na malý pastorky, no ale řešení bude stejný :o)
Ano dře to při těžších převodech , toto reseni smireni me nejak moc nevyhovuje , hlavne bych teda potreboval vedet jestli tam ten ohyb je nebo neni.Je tedy cela zkrouzkovana cast v jedne rovine?? Jeste dekuji za odpovedi
řešením bylo myšlena správné nastavení přesmykače, dle návodu na, který jsem ti dal odkaz, ten prolis tam mám byýt :o) Jinak pokdu je vše nastaveno jak má být, tak bych zkusil trochu vyšroubovat ten stavěcí šroub co je u řazení
sice z toho absolutne nechapu,jestli mas problem v ohnutem voditku presmykace,nebo se ti proste nelibi ten prolis co tam od vyroby je:-),ale jestli ti to na nejakych prevodech skrta,tak vez,ze mne taky a moc lidi kterym by to bezchybne chodilo na vsech prevodech asi nebude. muzes si to seridit jeste tak,ze ti to bude skrat na prevodech ktere tolik nepouzivas.anebo muzes zkusit nejak priohnout to voditko sam,ale to zase riskujes ze ti to bude hur radit.
myslím že do toho drbat radeji nebudu , nevím právě jestli je to skřivené schválně přidávám ilustrační foto ve špatné kvalitě
Tak to je problém skoro všech novějších přesmyků pomůžou sikovky a v případě Sramu X-gen spíše kladivo dobře podložit a pěkným úderem to vyboulit na druhou stranu na svým kole jsem si s tím hrál skoro dvě hodiny,ale teď řadí perfektně :-))) Samosřejmě jsem to neměl při té úpravě úderem na rámu.
se ti nedivim ze ti to dre na 2/8,9 to už je moc velký křížení řetězu. jestli ti dre i 2/7 tak zkus postelovat horní doraz.
Na 2/7 to jede vpoho , skace až u viších a v limitních případech při těžkém a lehkém řazení ale to věřím že je normální
Okoukni jak to vypadá na jiném kole??Na té tvé fotce toho není moc vydět.Pokud je to opravdu z ohýbané tak to srovnej pomocí hrubé síly,kleště, kladivo atd. Zkontroluj si ještě takové ty čepy jsou zajištěné jenom nějakou pružinkou,ta se mě začla povolovat,zvětšila se vůle.Vypadá tak trochu jako zmatený paragraf?U svého deorka jsem ji vyloupnul, zmáčknul v místě kde je nasazená na čep a nacvaknul zpátky,od té doby na krajních převodech řetěz už neškrtá.Jednu dobu už jsem koukal po novém.