Takze muj dotaz zni takto.Jezdim Street a Dirt a mam v planu presedlat na 24palcu.Jelikoz nemam tolik penez tak chci dat 24 nejdriv na zadek a az casem na predek.mate s tim nekdo zkusenosti.Bude se to dat vubec vozit???
Takze muj dotaz zni takto.Jezdim Street a Dirt a mam v planu presedlat na 24palcu.Jelikoz nemam tolik penez tak chci dat 24 nejdriv na zadek a az casem na predek.mate s tim nekdo zkusenosti.Bude se to dat vubec vozit???
Anketa: Bude se to dat vozit???
a na jakym ramu s jakou vidlici to mas?
Ram Point dual crusher,vidlici Zoom Gordo 650ams zdvih 75mm ale tu mam v planu vymenit za vidli se zdvyhem 100mm
zapomel sem napsat 100 az 120 mm
Bude se to dat vozit, ja bych se ty 24" vzadu nebal.. Ceho bych se bal je vidle Zoom a ramy Point taky nejsou z nejpevnejsich.. Ale na to ses neptal (-:
Jo tak vidle se bojim ale nemam penize na novou takze ted makam abych na ni mel.S ramem point sem zadny zkusenosti nemel ale doufam ze neco vydrzi zatim se mi na nem jezdi dobre.Diky za radu
jak to tak čtu, tak souhlasím s fousmenem… kup si radši pořádnou vidlici a rám a až pak řeš 24kola… jinak jedny zrovna prodávám, kdybys měl zájem napiš mi mejla… Krom toho, osobně moc kočkopes 26/24 nemusím, radši 26/26 nebo 24/24… ale i ten kočkopec se dá vozit, jen Ti to lehce hejbne s geometrií… asi jako když o 25mm zvedneš zdvih vidlice:-)
neboj se toho klidně tam tu 24 dej na street to bude rozhodně lepší než 26 teda až tam budeš mít obě
souhlasim s ostatníma aby jsi radši pořešil vidlici a rám na a-gangu na 26 se taky nejezdí zrovna špatně a rozhodně vydrží víc než Point
vam se to rekne kup si to novy :) ale na vsechno si vydelavam sam nasi mi nedaj ani halir a na ten ram sem vydelaval taky docela dlouho a mam ho kratce.To ze vidle je shit taky vim a uz se pracuje na novy ale v tehlech vedrech jde ta prace hur:(