Nevíte někdo čím by mohlo být praskání v oblasti přehazovačky. Děje se to ale jen při silovějším šlápnutí a to jen když mám zařazenej prostřední převodník a nejmenší pastorek. Dík moc.
Nevíte někdo čím by mohlo být praskání v oblasti přehazovačky. Děje se to ale jen při silovějším šlápnutí a to jen když mám zařazenej prostřední převodník a nejmenší pastorek. Dík moc.
Jestli to nebude tim prasackym převodem?
jak to myslis?! to jako me shimano podvedlo?!to nema moje kolo 27 prevodu?! :-)))
když chvíli vydržíš tak bude i 30;-P
a funkcnich jich bude stejne nebo jeste min?:-)
v tom případě rohllof + 3převodník;)
nechapu proc prasackej prevod?
nikdo neodpovida? :) zkus na dva nejmensi pastorky pouzivat jen velkou pilu a na dva nejvetsi zase nejmensi talir, „ono“ to praskani asi prestane…
ono se to s tim nekřížením nesmí přehánět, jezdim všechny převody mimo nejmenší-nejmenší a nepraská nic.
Ale jo, obcas jezdim stredni pilu a vetsi pastorek taky, ale jezdit az uplny extrem a porad, tak to musi za chvili strilet jak cert
Mám 20 funkčních a 19 použitelných převodů, na řetěz najedu 5,5 až 6 tisíc a už jezdim čtvrtý řetěz nestřílí a nestřílelo nic.
Nemusí, ono na silničce se převody mohou používat opravdu jak píše Vrci. Jak tam není trojplacka, tak dochází k mnohem menšímu křížení.
používám všechny pastorky na jeden převodník asi kvůli tomu že mám převodník jenom jeden :D a nic se nekurví tak proč by na střední převodník nemohl použít taky všechny?
jestli nebude zakopaný pes v řetězové lince u HT II a 68 mm domečku
Nebude, kdyz tam das ty podlozky k HT II spravne. Teda alespon ja s tim zadnej problem nemam (retezova linka 50mm – meril jsem suplerou)
50 mm – neni to nějak moc. Když zařadíš prostřední placku a 5. pastorek tak ti jde řetěz z převodníků rovně (neohybá se když opouští prevodník)
zkus změřit linku na kazetě
{(vnitřní vzdálonost mezi patkami (135) – šířka kazety (36,3 mm)/2} – vzdálost patka ~ nejmenší pastorek