Ahojte, jaký byste mi prosím doporučili rám cca do 5000Kč?? Objevil jsem ve slevě tento a podle mě nevypadá špatně kupkolo.cz/product_info.php?cPath=64&products_id=1643 Diky
Ahojte, jaký byste mi prosím doporučili rám cca do 5000Kč?? Objevil jsem ve slevě tento a podle mě nevypadá špatně kupkolo.cz/product_info.php?cPath=64&products_id=1643 Diky
Nic lepšího nekoupíš.
Neee ,toho jsem chtel ja…
:) uz objednavam..
jakou velikost?
mno tet mam 19,5 a celkem mi vyhovuje, takze 19 to jisti..
nee, sakra, novej na foru a uz dela neplechu:(
:DDD Původně jsem chtel meridu Mats Pro, ale ty pivka mi nak lezly do kapsy…
Ja bych te bil…
co tento za 5000,– ? ale neprodávám ho já :-)
co tento za 5000,– ? ale neprodávám ho já :-)
hmmmm, vypada pekne, ale radsi bych sel do noveho ramu, u jeteho nikdy nevis…
je to prý letošní model :-)
Mrkni na Apache Hawk 2006,za 5100,kámoš si ho nemuze vynachvalit.
jj, to sou moc dobrý rámy www.bike-forum.cz/…ponenty.html?…
aspoň bude motivace ke změně :o)
JJ, jeden z duvodu proc se jim radeji vyhybam :)
já teda s apachema moc dobrý zkušenosti memám
ja jo
Pozde, ale dik :), uz mam objednanyho toho Superiora XP 920…, jinac do apache bych asi stejne nesel.
A kdo ho prodává? :-) a v jaký velikosti?
ptáš se mne?
Dobré ránko, ještě by mně prosím zajímal vaš nazor na rám www.cykloexpert.cz/…/fuji-bullit?…, toho superiora jsem nesehnal :'(
Zkus se podivat na tohle,dneska mi prisel a vypada dobre,a hlavne je to super cena www.shopacek.cz/…-hussar.html
nene, diky, do toho bych asi nesel, hlavne taky proto ze potrebuji jenom ram, vse ostatni mam :)
no hlavne at ti to ostatni sedi s novym ramem, prumery, domecek..
jojo, na sedlovku uz jsem poresil i redukci :) a oni mi reknou po 14 dnech ze toho superiora nemaj :((((
Tak zbytek prodas a ram budes mit za pulku,ja sem hned strelil vlastovky predstavec gripy a hned je 1200 dole:o)
:) ale to ja bych za neco slusnejsiho klidne 5 a pul dal, ale chce to prave neco vychytat ve sleve…
Jestli neplánuješ V-braky, tak Rock Machine Catastrophe ‚01 (19‘ za 4580 Kč : původně stál 9500) na bikestore.cz…
Ještě obr.
ja by som ho nebral kvoli patke:-/
diky moc, ale uz mam koupeny i ouplne novy Avidy SD7 :)
tak to bych nechtěl ani zadarmo, je pravda, že na živo to vapadá trochu líp než na té fotce, ale i tak celkem děs :o(
ti dam ranko! ram neni spatnej :-)
Mám úplně ten stejný, akorát 17ku a zatím velká spokojenost:-)
Taky neco shanim (velikost 20–20.5, ted mam starsiho Authora 19" a je mi kratkej) ale po kliknuti na ten Fuji a kliknuti na komentare mi to nasledne nahore pise „Dostupnost: již se neprodává“ Tak nevim jestli zrovna zde budes mit uspech.
Sorry, u ty 19" co chces ty sviti modre skladem, dojdu si k ocnimu, slibuju, ale cekove si ty informace stejne trochu protirecej.
mno ono to popravde taky nejak nechapu, ta fotka co je u toho patri k jinymu ramu…
Tys ho nesehnal? CHachachááá, dobre ti tak :D:D Kdyz ne ja, tak nikdo :D
neprovokuj :) mel jsem ho 14 dni objednanyho, furt ze ho privezou a pak mi rekli ze uz je jen velikost 21,5 :(((
Vem tu Meridu!
jojo, ta co mas se mi moc libi, ale uz sem ji nikde nesehnal, dneska jsem byl v bikeranchi v praglu na palacaku, meli ji za 6040, uz jsem ji skoro koupil a koukam ze nema navarky na Vecka :((