• chose-cb

Cauves hosi shanim ram do 10.000kč .Pokoumal sem prislusne diskuze na toto tema a nic pro me nebot sou to vei starsiho charakteru:) Zajimaji me novejsi ramy a spise i vase doporuceni(zku­senosti). dekuji za rady a doporuceni:) nebojim se i ze zahranici:)

0 0
    • dobytek  

http://www.koloshop.cz/…ck-red-2009/ na karbon podezřele levný

0 0
      • Trainman  

nemyslím si. Poslední velikost (vcelku nestandartní), starý model…

0 0
    • Ricci  

Myslim,ze by bolo v prvom rade vhodne,aby si prezradil,co od ramu ocakavas,ake by mal mat parametre atd…

0 0
      • chose-cb  

pravda:) jezdim hodne XC a maratóny. Takze neco sportovnejsiho vazim 83 kg a merim 179cm.

0 0
    • jachymk  

Jestli netrváš na karbonu, který bude lehčí a více cool! Kouknul bych po RB CRR. Má starší model CR1300 z výprodeje, kolo mě celkem vyšlo na necelých 30 k a váha ± 10,7 kg v XL. A hlavně ho můžeš vyzkoušet. Jak ti sedí geometrie, velikost a tak dále…Kdybych kupoval rám za 10k určitě bych se na tom chtěl projet.

0 0
      • Kubiczech  

Hoď RB do galerie… (: Taky bych doporučil CRRko, další na řadě by byl Giant XTC. Obojí pěkné a jednoduché.

0 0
        • jachymk  

bohužel mi fotky z mého účtu prostě nejdou nahrát

0 0
          • jachymk  

tady má tři fotky z mobilu jen tak do tohohle vlákna :-)

parametry :-) :

Rám-CR1300¨

Kola- Novatec 711,712, Magic, Sapim

Smyk a řazení-X.9

Gumy-bezduší racing ralph s notubes

Šalt-X.7¨

Vidle-Epicon

Kliky-M542

Pedály-M520

Brzdy-Elixir 5

0 0
            • chose-cb  

jak ti slape ten saltr? ja ho mam taky a ted pujde na reklamaci:)

0 0
              • jachymk  

Já ho mám rok a je úplně vpoho. Až chytně něaký větší vůle půjde X.9, můžu říct že jsem spokojenej!

0 0
                • chose-cb  

pokoumal sem diskuze o tomhle saltru a si jeden z mala komu slape jak ma:)tak si toho vaz:-D

0 0
        • maajkee  

Ten Giant se mi taky moc líbí, šel bych do něj nemít cannona :)

0 0
    • chose-cb  

docela se me libi tenhle

0 0
    • TJK  

nepises velikost ale tohle je slibne

FUJI carbon IS

0 0
    • LáďaH  

Já bych volil buď RB, Gianta, Treka, nebo bych si připlatil na Scotta.

0 0
    • lalajda  

co tohle? http://www.cyklobazar.cz/…rbonovy-ram/ němci josu precizní!

0 0
      • felix.org  

No nevím. Teď má 19" Pell's, takže toto na něho bude nejspíš velký a navíc je to o 35% víc, než chtěl dát… Ale chápu, že chceš prodat ;-)

0 0
        • lalajda  

Bohužel nikde nenapsal, jestli si představuje karbon či slitinu hliníku nebo slitinu zirkonu nebo jaký materiál.

0 0
      • JakeF  

Tenhle rám bych nekoupil už snad jenom z důvodu, jak dlouho tam leží a nikdo ho nechce :).

0 0
    • M3phisto  

Za mě buď Trek 8000/8500 – jsou naprosto stejný, jen v jinejch barvách, sám jsem ho kupoval v Brně v Bikeplacu, moc ochotný lidi tam jsou, prodávají tam Treky/GF, Intensy, GTčka a možná nějaký další :) nebo MRX Xtrolite/Racelite

0 0
    • JakeF  

Za mě Trek 8500, co se týče sportovní jízdy naprosto výbornej rám, co se tuhostí nedá zahanbit ani většinou karbec rámů, jen v tom pohodlí na ně samozřejmě nemá, ale zato je o dost odolnější. Chce to nekoukat jenom na gramy :).

0 0
      • roud  

Ale zas nepřeháněj xD xD xD

0 0
        • JakeF  

Z dnešního pohledu bych byl taky radši, aby to tak nebylo :(. Zatím jedinej karbon mě fakt nezklamal a potěšil bych tě, kdybych napsal, kterej to byl :). Ještě si ho někdy musím projet znova a vyzkoušet taky S-Works, pak se uvidí :).

0 0
      • chose-cb  

presne tak:) Me je jedno jestli je to carbon nebo hlinik:)o gramy me taky nejde ja jen abych zas nemel nakou tezkou kravu chtel bych kolo tak mezi deseti az jedenacti kg to me staci:)

0 0
    • oldaka  

Za me karbon z Ciny a jeste usetris…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.