zdar posledni dobou mam omlaceny kotniky od klik, protoze pri kazdym druhym skoku kotnikem do ty kliky svihnu. samozrejme to neni nic prijemnyho a tak schanim nejakou ochranu na kotniky. nevite teda jestli vubec neco takovyho existuje???
zdar posledni dobou mam omlaceny kotniky od klik, protoze pri kazdym druhym skoku kotnikem do ty kliky svihnu. samozrejme to neni nic prijemnyho a tak schanim nejakou ochranu na kotniky. nevite teda jestli vubec neco takovyho existuje???
určitě existuje, dělá to třeba 661 a Dainesse…
a neni treba problem vpoloze tvych noh? Ja o tomto problemu treba slysim prvne. Jinak o zadnych chranicich na kotniky nevim. Tak sorry
no, záleží na hodně věcech… já před lety jezdil jednu sezónu na freestylu a tam byly u středový osy vylezlý hlavy šroubů a taky se o to často praštil… takže možné to je…
Kup normalni chranice jako na fotbal :)
Existuje, pouzivam od 661, vozim ho jen na zadni noze. Dainese je na houby, je to takovej kousek plastu v „latkovy ponozce“, kterou jsem schopnej prosoupat za jeden den (zniceny 4ks).
Navic myslim, ze ty Dainesy nejsou samostatne v prodeji, jen ke chranicum holeni
Dainese jsou samostatně, pokud myslíme to samý:-) jedny sem měl, trošku to tehdy pomohlo, ale žádná sláva to nebyla… pak sem pokukoval o tý obří fusekly od 661, ale nějak z toho sešlo:-) možná proto mám jizvu přes celej kotník:-)
Ja si na tu obri fusekli zvykl a je to celkem ok… Dost to obcas boli, kdyz si to na dh nevezmu;-)
sem myslel, ze si normalni clovek :-)
Džez nade vše!