ahoj, přidá se někdo… ?? Má bejt vedro, takže tempo na přežití, ale ne úplně výletní :) místo a doba se může přizpůsobit podle ostatních..
ahoj, přidá se někdo… ?? Má bejt vedro, takže tempo na přežití, ale ne úplně výletní :) místo a doba se může přizpůsobit podle ostatních..
Zapomnel si napsat v kolik :-)
proto sem napsal „místo a doba se přizpůsobí“ kapišto? :)
No dobre dobre :-)
takže v kolik můžeš ty ? :)
nahod nejakej cas! Chci zejtra vyjet, ale nevim este v kolik…
mám volno, takže mužu fakt kdykoliv. třeba Snowfil navrhuje 17.00–17.30 h… uvidíme, kdo dál..
tak ho prožeňte, pseudochrta;)
Oki, rekneme ze bych zvladl 17:45 Barandak – Branicka strana.
Super, tak to můžeš bejtakorát v 18.OO h u Zbraslavskýho mostu ?? :) Směr Hálkáč, Vykopávky atd…
To neni uplne ne vyletni tempo, v tom vedru to je docela kudla :-)
v 18.OO už je skoro zima :) O.K. můžeme před každym kopcem hlasovat :)
Hele ja jel v sest vcera a prislo mi ze je strasny vedro – obzvlast Halek mi dal co proto :-)
led do kejmlu, potící šátek a frrrr :) v pohodě, dáme, co se nám bude chtít… potřebuju se vod tebe něco přiučit směrem dolu, tak potřebuju, abys byl čerstvej :)
bych vás mohl přijet zkontrolovat ;o)
se budeme těšit… :) a já už se du pomalu rozcvičovat a vydejchávat :)
mužeš bejt v klidu jedu silnici k našim na chaloupku tak bude snad po dlouhé době dvoukilčo doma :o)
tak v sobotu ? : co se silničky týče, tak vo ní taky začínám celkem vážně uvažovat…
v sobotu bohužel nemužu jedem na zavody silničku si pořid!
ze bych taky jeste najel nejakej ten kilometr?:-)
možná i dva :)
pomaly tempo zarucuju, nako me poboliva koleno … budu ladit posez.
jo takze v kolik teda je to pod tim barandakem?
srazy 17.45 Barrandak (branická strana)… já bych se přidal v Krčáku u Labutě cca 18.00 ??
Pro me za me :-) Jen jsem ted nasranej, dosla mi Plzen, asi pujdu do dzbanku :-)
chtel si říct do kejmlu!!! :)
domluveno… enjoy ??
jjj,ja budu urcite,u pod barandakem:-) jestli tam prijede jeste nekdo a pojedem za tebou.. u labute je kde?:-)
U labutě – restaurace a jezírko pod Thomayerkou… zejtra to doladíme, podle toho, kdo se ještě přidá.. Manas to bude znát, popř. sjedu k Barrandaku..
no proste pobliz toho novyho „cyklo“ semaforu:-)
co by kamenem dohodil :)
hej esli nebudu linej tak se k ty labuti taky dokopu, nechce se mi znova slapat ten kopec od barandaku kdyz mam tohle kus od domu :)
Coze?! Kopec nahoru ? Tak na to pecu :-)
ještě by ses zadejchal :))
Ne, do dzbanku, skoro od pul desaty sem pripojenej do prace a jsem pekne nastvan. Doufam ze to bude fungovat jinak se nevyspim a zitra taky pekne zachcipnu pres den.
pánové omlouvám se, ale dnes to nevidím. Včera jsem v práci končil v 8 a dnes to vypadá na něco podobného :-( Tak si to užijte. Ach jo, jednou se snad na Točnou s „průvodcem“ dostanu.
hele, nebuď labuť a buď v 18.00 h U Labutě :))) škoda, tak dobrejch průvodců moc neni… :)))
nekam k Labuti se mi nechce, vyrazim tak ve 4, tak se tam treba nekde srazime…
O.K. počítám kolem půl 7 projedeme kolem letiště…
OK. Ja si zatim zajedu odbahnit kolo abych na nej videl :-)
mě to čeká teď na balkoně :(
Vyjíždim, v 18.00 cca sem U Labutě
Nestihacka. Maximalne v 18:00 pod Barandakem … prida se nekdo? Za pul hodky bysme mohli bejt na letisti da-li buh :-)
dobrá, v 18.15 Labut, když tam nikdo nebude, cca 18.30 na letišti Točná :)
sem letadlo! B-)
S ruzovym trickem :-)
sorry, dnes davam prednost funkcnosti :-P
Ruzovy elasticky dres ? :-)
Nee, si delam srandu :-)
jako ty TLD budou moje! :-)
Ty jsou ale luxusni, to ti chvalim. Ja asi potunim helmu aby si me vsimnuli :-)
jj, to bys mel – vsichni downhilleri vypadaj skoro stejne – tamvy kolo a cerveno-cerny hadry s helmou. Ale je čas to změnit! :-D www.snowbliss.com/…dio-id-1.jpg
No to je luxus, ale originalni bych nebyl. Viz: etbikez.com/images/foto/_2006/cpdh_spindl2/images/spindl206.JPG
ok,budu od trictvrte jezdit dokolecka pod barandakem:-)
Te pak prijedu rozmotat :-)
Mno, sorry – sem se zdrzel v praci. Tak priste :-)
ulejfko :-)
no ty vole!a ja na tebe cekam.. takovej sprint pak nahoru na tocnou,no hruza!:-) to ydaho:no tys mi dal..:-/ ale joo,jinak dobry:-)).mne to dalo 68km.
já ti ale nic nedal :)) tys jel po silnici z Vranýho 31 km/h :)
ale to ja vzdycky kdyz mam nekoho v haku,si me proste tlacil:-))
kdybys radši kápnul boženu, proč si tak hnal :)))
:-D.tak to tady ne:-)
tak mi to hodilo pěknejch 5O km pod večerní oblohou :) doufám enjoyi, žes v pohodě dojel, příště taky zabalim alespon blikačku..
tak mi to hodilo cca 201km cca 2700m pruměr 25km/hod chvilkama sem si připadal jako kuře na grilu a chlastali sme jak protržený :oD lempl si to dal celé na biku což zase nechapu :o)
je to démon?? ale pozor, já a enjoy Vrané-Zbraslavský most avg 30 km/h (oba na bajku) :))
doufám, že v sobotu jdeš na bajka
v so a v ne jedem na závody tak bohužel :o(
chápu :) já si na svůj první závod ještě počkám do podzimu, aspon neco najedu..
tak at je to bedna :)
no na bednu to nevidim :o) ale asopn bude sranda ;o)
bednu vod whisky :)
Myslim, ze nase pondelni brouseni stechovicky s Lemplem na AVG 36,5km/h mluvi za vse – na bikach s, jak rika Enjoy, galuskama.
no tak to pak joo.
tak to smekám… kolik km ??
67.5km
Mrknete na zaznam z Polaru (tech nesmyslnych tepu ze zacatku si nevsimejte)
a nastoupanejch metrů :oD řekl bych tak 22,55 ;o)
jo to sem to asi ještě přecenil :o) koukám že tam je 12m :o)
slušný… v pondělí si jdu pro novýho Sida a zkusim se slickama, kolik udržim z Barrandaku do Štěchovic
*****, to bude raketa B-) sem se te vcera zapomnel zeptat – mas na tech SLkach UST nebo klasiku? dik
to bude, pokud souhlasej udávaný rozdíly vah mezi Dukem a Sid race, tak váha bude zajímavá :) jinak UST a max spokojenost..... Teda až na nákup navejch plášťů… to jako musim říct, že je po Praze horor
mimochodem to ten full je parádní, a kdybys ho umyl… :))
dik nj, este nebyl cas :-)
jo to se dá, na žiletce, jsem měl v uterý avg 33,3 a to jsem jel kopec z komořan na Točnou, kopec z Libeře na Jílové a kopec z Kamenýho přívozu na Krňany :)