Vse podstatne v nadpisu. Predpokladany sraz kolem 16-te hodiny treba v Marianskem udoli, neco pojezdit za svetla + nocni jizda (z Bukarny ? :)))
Vse podstatne v nadpisu. Predpokladany sraz kolem 16-te hodiny treba v Marianskem udoli, neco pojezdit za svetla + nocni jizda (z Bukarny ? :)))
nechceš to nechat na pátek? :(
V patek uz nemuzu :(
Ve stredu nemuzu, skoda:-/
No to bude těžký.. Slou je tak max na cestě dom, Polka je rozbitej, já su skoro nepohyblivej, Pája nemůže, Karaya bude na píškovišti, Pepek bude baštit guláš, Maňasovi nechodí vidla, Žáčková je slepá už od tří odpoledne, Excel dře…
Opravdu výstižné, jen ten Pepek se bude muset přeorientovat na pštrosa.-) P.S. Přece jen něco chybí: Blade drtí AVG.-)
a ja jsem vzduch?
Ti co dřou v zahraničí jsou nepoužitelní.-)
Nejsu pryc, nakonec me preveleli do kanclu..jesteze, na tenhle tyden to totiz byla pekna vym*davka:-) A navic diky tomu muzu „potrenovat“ na Muldu:)
Nepředpokládal sem, že pojedeš ze Sloupa do Brna:-)
No tak priste predpokladej, dekuji! :-P
Stejně bys někde chlastal:-P
Díky náčelníku, že si se mě zastal :o)) Btw, pan Blade jde teď drtit Muldu, pač zítra je od slunka do slunka ve škole…
Negativ, pštrosa neberu. Já bych aji jel, ale přijel bych až na Buk, bo dřív jak v pět nevyjedu.
Copa copa? V sobotu jste jeli se Slouem a dneska jsi nepohyblivej? :-)
:-DDD hustyyyyy ;-)
jak už řekl tiskový mluvčí
Copak se vam s Polkem stalo? Rozbitej a nepohyblivej:-)
Sme si dali do drzky :-DDD
:-DDDD
Jednou to prijit muselo;-P
No za sebe… Už 14 dní cítím vazy v pravým koleni no a od soboty je to v kýblu úplně, tak sem si řek, že bude pauza.. Ale cítím to i za běžnýho provozu, tak nevím co s tím.. Asi čekat…
Zkrať si čekání vtíráním gelu CoxTral(snad to píšu dobře) na postižená místa.
Jezdíš ještě vůbec? Jako dokonalý organizátor výletů.
Si mi připoměl Horem pádem: „Fandíš ty ještě vůbec?!“ „Fandim“ „Jak fandim?!Snad ***** fandim!!!Slyšíš ten rozdíl?!“ :-) Tak jezdim…
fandim… ku*va :-DD
Dneska by to šlo.-)
Jo a velmi se mi líbí ten Karaya na pískovišti.-)
Kdepak pisek, mame zanet stredniho ucha :-) Ale i tak cas moc nemam..
Pisek ted neni aktualni, ale hokny je spousta…Co tvaroh, zkusils? :-)
Martina neni slepa, vcera sem ju videl ve Slatine v 18hod. a to jeste mela slunecni bryle....................anebo.................to byly slepecky?? :-DD
Pche…ta je slepa jak patrona :-DDD Si to pamatuju, jak jsme jezdili udolim navecer z Buku minulej podzim. „Aaaa, nevidiiiim, kde jsteeee“ ale dojela ;-)
Má to za tu dobu najetý.-) Zrovna jako vy.
Nj, este bych potreboval najet nak cestu z Buku vecer po osmi :-D to uz bude horsi…
JJ, kdyz jsme jeli po Meride/GT z Buku, tak si hrozne pochvalovala mou zlutou bundu:o))
Ju :)
Hmmm, tak koukam, ze tentokrat to nevyjde :(
Predbezne navrhuji dalsi termin v pristim tydnu, ct 18.10.2007
určitě si udělám čas.
Já si v posl. době zvykám jezdit dom z Líšně přes Buk. Dneska jsem tam byl taky (pěkná rychlá vrstevnica, ale ne 3okm/hod a ve finále Fanóšova varianta). Tam vám byl tak božský klid. Stejně dojíždím dom za tmy, ale aspoň do Bilovic je jakžtak vidět.
Ja bych nejspis mohl, ale az ve ctvrtek…
Jej, precetl jsem si to az ted, ale stejne bych dnes nemohl. Jak vidis ten pristi ctvrtek ?
Pristi ctvrtek zatim jo
já bych taky zatím moh…jako bez záruky, jestli mi rozumíš
Dyk ty dřeš :)) Fuj, tu tvrdu ve škole zase u PC :(
Jasne, rozumim :)
Tví bikeři Ti rozumějí…
pristi ctvrtek ne – jsou tu iced earth s annihilatorama. dneska si nekdo nepojedete prokrouzit muldu? mezi 17 a 18 bych se tam rad vyskytl.
mozna jo…
Posun nahoru
Zitra 18.10.2007
zatim jedu :)
někdo vás musí brzdit
zatím to vypadá slibně…sice nohy v hajzlu, ale todle si nenechám ujít
Dyť já dřu.. (někdo musí, když už ani Office ne)
zatim jedu :)
Ruka se lepsi a lepsi, takze se asi taky pridam :-)
Tak zas nic, neco me do teho vpadlo.
Já myslel, že „bankety“ máš v pátek ?!-)
Super. Kde a v kolik vam vyhovuje sraz. Ja muzu odejit z prace (stred mesta) okolo 15-te hodiny.
já též od 15 nahoru-střed města (teda Lidická)
Mne vyhovuje tech 16hod. v Marianskym
OK, tak v 16 hodin dole v Marianskym.
mně ne, ale co nadělám :-)
se též hlásím ze středu města, kudy to šmiknem?:)
Pockam na Buku :)
vem si kolo do hokny. já s nima stejně tempo držet nebudu a pojedu si svoje.
Jo a bude se zapijet? :)
nebude :) ode dneška nepřijímám.
Ja bych to bral co nejkratsi cestou do Zidenic a kolem Delnaku na Spalovnu a na vrsek Lisne, at jsme z mesta co nejdrive pryc. Muzem si dat sraz okolo 15-te hodiny vedle toho parkovaciho domu na Mor.namesti).
parkovací dům?
tady?
neni jednodušší to přejet přes kopec do majlontu a nahoru na glajdu?
Sraz mozny i ve 4 na Klajde…
Jo, tady. Ale je mi to jedno, navrhni si, kde se chces potkat. A sraz klidne i na Klajde, zalezi na ostatnich.
Tak kde ten druhej sraz Klajda nebo Lisen?
Kde Ti to vice vyhovuje ? Mne je to sumak.
Mne taky mam to stejne daleko, spis bych to dal podle toho kudy pojedem
tak už někdo bouchněte do stolu :) mě je to taky jedno :)
ale jedu přes glajdu a po žluté dolů do údolí :)
OK, tak v 16 hodin na Klajde.
To Mastihuba : V 15 na Moravaku, nebo tam pojedes solo ?
tak 15:15 na křižovatce pod tunelem? :)
U nadrazi ? OK
tak na lávce přes nádraží? tam tě asi nepřehlídnu :)
Tak ve 4 na Klajde.
koukám na počasí..nic moc teda na zejtra
Tak jsem ani nevyjel z baráku a začlo lejt-fest, takovej srdcař nejsem, vzdávám to dnes.
eh já to teda stihnul bez deště.
Tak to ja jel chvilku pred tebou :)
no takoví to svinění se nepočítá ne? :))
Jaky svineni? Jako ryt rypakem zem? :D
to je když neprší a stejně máš mokrý hadry aniž by sis cvrknul a nebo se zpotil :)
A ja myslel, ze sis uz na vodu/bahno zvykl :(
Já jsem si dnes taky dal voraz, když jsem se v 5 podíval z okna. Dyť na tom sedím stejně každej den.
Nj, ja to mam misto salinkarty :-)
Navic tobe chybi kilometry. By ses mel teda zlepsit…dyt mas jenom 7litruuuu…
To jenom melo bejt v uvozovkach ;-) Taky bych chtel v tvejch letech naject tolik.
Vosum, hochu, vosum.))
jenom vosum? :)
Uz vosum??? Jezismarja. A za kere klub jezdis?
proč by jezdil za nějakej klub? Důchodci jezdí běžně přes deset a on se k tomu jen postupně dopracovává. :)
Asi tak.
No aby reprezentoval…s takovyma vykonama.
to zvyk, ale ne že zalískanej dojedu do hokny…jinak je mi to fuk
Ale Ty mas hoknu kousek od baraku, ne ? Takze odpoledne klidne dojdes domu, sednes na kolo a hura na Bukarnu
no pokud tam vydržíte do tmy tmoucí, taky by to teoreticky šlo
Ja to skoro stihl mezi desti.
A i kdyby, v loni jsme jeli v desti na Praded, predsi se nezaleknem Bukarny :)
Ja sem takticky pockal az prestane:o)
A pak jsi vyrazil do práce? To je dobrá práca.
klózava pracovni doba;-)
:-DDD
Já jen, že se mnou nepočítejte :o)
Pojed, alespon o tom muzes napsat povidku, dlouho uz nic nebylo. A navic to mas pod barakem.
To bys Kovadline neudelal.
Nebylo vám včera trochu vlhko? :o)
???
Na Vinohradech pršelo (teda jestli jste vyjeli?)
Vcera? Vzdyt bylo jasno? Ikdyz pri tvym stesti nejakej lokalni mrak nad vasim barakem:-D Jedeme az dneska.
Vyjedem…dneska.
To je jen psany do stejneho dredu, ta steda 10.10. nakonec nevysla a zacali jsme se zde domlouvat na dnesek. Pridas se ?
Žena po večerech učí anglinu, já hlídám potěr a tak se dostanu na kolo až po 21h, ale jestli bude pršet, tak na to kašlu.
Až napadne sníh, tak vám ujedu jako minule :o)))
:o) ale padat by mohl, jestli uz nema byt pekne jak doposud, tak radsi metr snehu nez dest a hnusno…
Nebylo vám včera trochu vlhko? :o)
Tak u mě změna, pokud počasí dovolí budu vyjíždět v 16:00 z České…jako z dědiny, ne ulice, jestli mi teda rozumíte..no a pomalu to budu šolíchat směr Vranov-Adamov-Novej hrad-Rudice-Jedovnice-základna..kdyby se teda chtěl někdo přidat.
Tak to mě teda zaujalo: „pomalu šolíchat“, kdyžtak se ozvu.
Tož si to užijte.. Já jdu zachvíli do školy…
Já teď přišla…
A jak? Zas byla petka? :)
Jak zase pětka? nerejpej ty padavko :) Momentos je vše ok..ba co víc skoro výborně ;)
Coze? Ze by se Zackova zacala konecne ucit? Tomu neverim :-P A vis co rikal soudruh Lenin…
Pojede některý soudruh aji zítra na Buk? (bo jsem dnes trochu vyměkl :-(
A zítra by mohl být aji gulášek :-)
Už si vykládáš sám se sebou?:-)
No jo,…myslíš, že je to duševní choroba?
Dneska bylo áčko, zejtra jede béčko, jestli ti to nevadí …-)
Tobě ta osmička nějak nastoupala do hlavy :-D BTW, já už mám 9 ;-)
Chrti jsou jiná klasa. Já jsem „béčko“ a jsem na to hrdej!-)
Ja bych jel, ale az k veceru, musim bejt v praci :(
Tož já vyrážím už včíl..
seš nechutnej. já du vodpoledne lisovat Cabernet savignon. :((
To si delas prdel??? :)
Nedělám, doufám, že na Buku už mají navařeno.
V tom pripade doufam, ze dnes nebude gulas :-P
:)))) mám to zařídit?
Zarizeno…
:-DDD
Tak smula – gulas je dneska obedovy menu. Takze Pepek ma vyjmecne stesti a gulas dostane…
Sakrys. Tak snad ho aspon zastihne naka poradna vanica, az pojede dom :-)
podle chmi.cz je to docela pravdepodobny :)
Tak vánice byla přesně podle přání, aji krupobití, ovšem to jsem zrovna seděl na Buku a požíral ten gulášek. A pak estě byla česnečka, pivečka, čaj s rumíčkem a když se to furt nechtělo vyčasit, tak eště ty palačinky a kafíčko. Jinak kosa jaxsviňa (3st před sněžením, potom jsem se už nepodíval, ale pocitově tak: –10 st při zpáteční cestě. Až u Ochoza se oteplilo. Chudák Prcek tam byla jenom v dresíku, ta určitě zmrzne :-(
Tak za to s vama zitra a pozitri nikam nepojedu. A mate to :)
Tak jeď třeba do.........lomu.
Třeba tady je to dobrý …:-)
Nezmrne, už je doma u čaje:) a měla jsem ještě vestu…domů to byla rychlovka:)
*nezmrzne
Máš ty kytky?:) teda našel jsi je?
Negativ, byla mě taková zima, že jsem se vzpamatoval až v Bílovicích. Musím to nějak okecat :-(
Sakryš děcka, měl jsem snahu, nejdříve mě v Mariánským přibrzdil defekt zadního kola, pak v Ochoze sněhová vánice, těsně předtím byla krásná duha, ale než jsem vytáh foťák, už to bylo pryč, domů jsem přiel zmrzlej jak … Resumé: moc se to nepovedlo.
Kdybych tušili, že tak trpíš po cestě, tak bychom si na Tvoji počest dali eště palačinku navíc !
Já měl spíš před očima bernardýna se soudkem rumu.-)
A to jsem se až dnes od Prcka dověděl, že jsem sežral 4 palačinky místo tří. Hospodský mě tak narušuje dietu…
co furt máte s tou zimou? v sobotu sem celej den ryl vinohrad a teklo ze mne jak v sauně a včera v lese sucho a pohodička. Zima teprva přijde. :)
Tak tak, včera nevyjeli jenom zbabělci
Bať, bať, furt se jezdí.
ale kosa teda byla…
Dorazím cca v 15.3o.
Tak jsem doma, cesta fajn, bylo světlo od Rudic kosa, na Bukárně hned zkraje fidorka, piwko, gulášovka,nic,piwko,klobása. Cesta zpět nám příjemně ubíhala, tma a opět zima až do Bílovic, pak začalo být příjemné teplo.Díky zúčastněným za doprovod nad Soběšice. A člověk se dověděl i něco o motorovejch pilách.:-)
HUAI :)
A nejen To, krome toho parecku v audine uprostred lesa jsme pak s Pajem nad Lesnou na kraji lesa potkali dalsi auto se zadychanymi skly a pri prejezdu Muldy pak stado divocaku. Super vyjizdka.
A palacinky na Bukarne taky nemely chybu.
tak já to takyzvládnul. v jedenáct jsem byl doma jak na koni. Ta hystorka s pilou mne taky dostala u toho servisu bych chtěl byt. :)
Frantíku, neblbni, budeš zase nemocnej.-)
nemocnej? proč? maximálně z teho Pájovýho tempa. Paja, RomanH – Jinak ráno sem poladil tu prostřední pilu a kampa už sedí :)
Vzdyt se jelo „na pohodu“ :)))
ale jo. Pro mne je vždycky osobní vítězství se dostat nahoru :)
presne tak, akorat sem si obcas vzpomnel na Splintu:o)
:) aby nakonec nezačal šilhat po silničce. Na té se jezdí nejrychleji ne?
už šilhá… (prý na zimu a nebo válce:) pořád se mně ptá, kdy je už budu mít…
oprava: pořád se mě ptá :)
fakt se uci…uz je to skoro vyborne:o)
To by se pak ale nemohl smat Karosovi:o) je rychlej az moc aj bez silnicky…
" Na jedno a za světla dom"…:-)
Předsevzetí hezký, ale je to starej dříč a poctivec.-)
nj. včera sem si máknul. :)
Finis byl drsnej!
ještě že za našim už bylo zavřeno, takže v pět ráno už jsem byl jako rybička :)
S tím ránem, moje krevní skupina.-)
akorát ty ses asi do půl osmé nečuměl na bednu :)
Já myslel, že nespavost je výsada nás staříků ?!
Pise se to HUAY :)
Ale kdykoliv si na to vzpomenu, zacnou mi cukat koutky a tise usmivam. Pulka firmy uz si mysli, ze se debil :)
si za ty leta ještě nezvykli? :)))
Woe :)
Jeste mam vlastni kancl, ted bych byl tak jasnej:-D
Z tech divocaku sem nemel nejlepsi pocit, kdyby se nama citili ohrozeni, tak nevim nevim, bylo jich aspon 10…