Posledni dobou je tu nejak prePellsovano, tak prispeju i ja svoji cerstvou troskou do mlyna :))
Vracim se tak predevcirem vecer na silnicce z vyjizdky, v Podoli u porodnice jsem stal na semaforu, na zelenou jsem to toho slapnul :) a kdyz jsem se chtel pred tunelem posadit zpatky na sedlo, tak mi zmizelo pod zadkem – praskla ta „Ti“ pera…nastesti ho na sedlovce pridrzela paska, kterou mam k sedlu pridelanou nahradni dusi a vercajk, diky tomu jsem si nevrazil sedlovku az do krku… mam ji pekelne dlouhou :)…
Je to sedlo RSC Comfort Ti, nekolikrat jsem se ho tady zastaval, ale uz nebudu :)) Mel jsem ho necely rok, najeto kolem 4.000km.Musim ale taky sportovne priznat, ze jsem ho musel kvuli potizim se sedaci casti posunout pred asi 3 mesici vic dozadu, trochu mimo ty znacky pro upnuti, ale pri mych 78kg bych to nevidel jako nejaky hrozny pretizeni… nevim… Pad byl jeden, lehci, sedlo z nej vyvazlo s lehkou oderkou… ja taky…
Mam jeste jedno starsi na biku, myslim, ze tam vratim neznicitelny Fizik… radsi zadek otlacenej nez protrzenej …
FV