chci si kupit carbonovou sedlovku tak do 1700kč a nevím jakou,tady na foru pišou že ty lepené praskají tak nevím jakou aby byla vcelku bez lepení
chci si kupit carbonovou sedlovku tak do 1700kč a nevím jakou,tady na foru pišou že ty lepené praskají tak nevím jakou aby byla vcelku bez lepení
Jak jsem ti rikal vcera – s tim Woodmanem problemy nejsou. Tobe se ale asi nelibi, vid?
no asi tak nějak,a na obrázku vypadá že je taky lepená,a já se rozhod že lepenou teda ee
Tak za 1700 monocoque asi taky ee. To si dej tak 2× tolik.Pells?
a tady ta www.velotrade.cz/…e/SPM110.jpg
NO TO SI POMŮŽEŠ. Radši dám na kolo hliníkovou od renomovaného výroce třeba Ritschey WCS než tyhle levné pseudo karbonové sračky které jsou těžší než hliník funkce žádná a jenom se tváří, hele já sem z karbonu.
:-DD tak porad co?
jezsimarja,vzdyt ti tu radej Woodmana,a ja udelam totez! Ta moje nema ani naznak ze by se rozlepovala! nebo neco podobnyho. Funguje vyborne,delaj dost prumeru… Kdyz bych si kupoval karbon.sedlovku,tak zase asi jedine Woodmana… Navic,par lidi ji tu ma taky a nikdo si jeste na ni nestezoval…
Tohle má z karbonem společné jen ten obal…
hmm,tak nevom co kupit
Pells dělá za levno -ještě slušnou kvalitu – takže buď Pells nebo pořádně přitlač. Easton, Ritschey, FSA a další značky které s tím mají zkušenosti. Pokud nechceš aby ti zajela sedlovka do … a nemyslím rám.
ale zase lepene pelsovky prej stoji taky zahovno
Priplat par korun a kup si Gass.
hlasuju za gass, přes 90 killo a drží :-)
teda né tak dlouho, ale taky 90 a drží :o) Chtěl jsem nějakou levnou karbon hokejku na dva šrouby a tohle z toho vypadlo a nelituju :o)
Připlať si 500 a ber tohle:www.cykloprofi.cz/katalog.php?…
to si radši koupim wcs za 1300
WCS je hokejka – funguje, nevypadá špatně a je to osvědčená kvalita.
nevím co myslíš tím pojmem hokejka
že je u zámku zahnutá, nemá přímý zámek
jo diky,a myslíš že bude tlumit taky nějaký ty nárazy,protože já mám zoom a chtěl bych něco jinego
Než levný karbon radši tohle. Ale 100hlav 100 názorů. www.koloshop.cz/php/obrazky.php?…
a levny karbon je dokolika
Tak to se opravdu nedá říct.
Nedávno ji měl jeden nejmenovaný špičkový závodník málem v pr… taky nic moc
to patřilo na odkaz od – P@vel
co tato? ale jsem lama v sedlovkách :-) kupkolo.cz/product_info.php?cPath=60&products_id=483
hele jak na to koukam..,zamkni to.
Woodman
Woodman!
Woodman, no to uz by mohlo stacit ne?:)
woodmana nebrat:-)
grrr,a procpak ne???
:-)
aha,uz vim,protoze ty mas Eastona…:) No kdyz jsem zvazoval sedlovku,tak to byl budto Woodman nebo Easton,nic jinyho v tu dobu rozumnyho v prumeru 26,8 nebylo:(
2 roky Woodman a naprosta spokojenost
Woodman rulez!:)
www.poshbikes.com/product.php?…
Tahle se ti nerozlepí na 100%
koukam, ze s tim razenim mas docela fofr co? :-)
Ups – Chybička
wow,krasavec
Me nadchlo tohle… Ale ta cena… za to mas komplet kokpit WCS karbon nebo FSA a este ti dost zbyde… www.ax-lightness.de/…dId_410_.htm
nevíč, co to měl za sedlo? Vypadá docela pěkně
Specialized Toupe 143 Ti
děkuju, parádní sedlo, až na tu cenu :-(
taky mne zaujalo – nikdy predtim sem si ho nevsim a uz vubec sem netusil ze bude od Speslu. Cena je trochu out :-(
ja sem teda maximalne spokojenej s Pells CR2 za 1300Kc…fakt dobra…zadny rozlepovani a slusne tlumi (mam 350 a je vytazena na max)
ta co si napsla se mi moc líbí! pořád nevím ale co říkáte na tuto: kupkolo.cz/product_info.php?cPath=60&products_id=483
ta co si napsal…(Pells)