Čest všem bikerům. Trošičku se mezi bikery taky řadím ale mám starý, šméjdský, hypermárketský kolo a chci si koupit nové do ceny asi 25 000Kč. Rád bych tam mněl hydraulické kotoučovky a pokud možno uzamykatelnou vidlici. Budu rád i za připomínky k těm kotoučovkám zda s tím nebudu mít velký problémy a nepříjemnosti – teď mám V-braky. Od kupované kola očekávám aby mnělo dobrý poměr cena/výkon/kvalita. Mám ho pro hobby ježdění v různém terénu i na cestě ale rád bych si sním vyzkoušel i nějaké hobby závody (můj staréj sen, nikdy jsme ale neměl na slušné kolo). A asi se Vám bude hodit vědět že mi je 18, mám cirka 70 kg a výška 183 cm. :)
Přemýšlím mezi těmito koly: GT Avalanche 1.0 Disc (cena 22 500Kč) = www.bikecentrum.cz/gt_detail.php?…
Kellys Madman (cca 22 000Kč) = www.kellys-bicycles.com/index.php?…
Acstar Everest One (cca 23 000Kč) = acstar.cz/kola-doplnky-2006/acstar-mtb/everest-one.htm
Rockstar ElNino disk (cca 21 500Kč) = www.rockmachine.cz/…k/elnid.html
Trek 4900 (cca 18 000Kč) = www.trek-bikes.cz/index.php?… Tento Trek je jediné kolo z této kategorie, které jsem u nás (v Opavě) našel se sezoní slevou (asi o 5 000Kč). Ostatní kola (z jiného obchodu) slevy nemněly. Prý asi budou ale nemusí.
Budu stašně moc rád za jakékoliv vaše rady. Mně se nejvíce zamlouva to GT a ten Kellys ale hodně přemýšlím o tom Treku kvůli té dobré ceně – nemá ale uzamykatelnou vidlici – myslíte si že se to dá oželet? Fakt díky za rady a doporučení.