Už několikráte se mi stalo, že mi bylo nabídnuto kolo (v hospodě), obvykle šunky, ale už mi nabídli i karbon Scotta. Ceny tak do 5 tis. CZK, kola prokazatelně z trestné činnosti. (nejlevnější čorky jsou nabízeny když je daleko do výplaty dávek sociální podpory, to je taky fakt – naši snědoobčané přece z něčoho musí smažit, nee) Kdo to dělá? Zkuste se objvit v Chomutově u divadla u parku s kolem (v zahradní restauraci) a nebude dlouho trvat a nějaký snědoobčan za vámi s nabídkou dojde. Vypadá to, že se čorují na Kamencovém jezeře, ale to je jen to co se mi přes různé kanály dostalo. A důvod proč to dělají takto: chomutovští taxikáři kola neberou… to jsem se taky dozvěděl. Takže chlapi pozor na kola zejména tam kde je snědočechů množství větší než malé. Polici nemá cenu nic hlásit, v okrese Chomutov nemáte jistotu, jestli se černý prodejce nedozví, kdo ho prásknul a nemáte -li dostatečně silnou oporu mezi gaunery, tak vás taky můžou najít připíchnutý na vrata… to jen na vysvětlenou. Takže buďte ostražití!