navrhuju smazat sorry ale kdyz se tim jeste nekdo pochlubi, to neberu
navrhuju smazat sorry ale kdyz se tim jeste nekdo pochlubi, to neberu
sem pro
tak koukam ze uz je to smazly , to byla rychlost :-))
co to bylo?
gt avalanche 04 s hydroveckama, co melo v popisu ze je to corka z polska nebo tak nejak
tak uz je tu zas http://www.bike-forum.cz/forum/bikes.php?…
Jsem nepsal ře moje gt je čorka.coje to za výmysl!!!!
pod fotkou toho samyho kola byly tyhle nazory http://www.bike-forum.cz/forum/bikes.php?… v poznamce si psal ze to je lopka z polska a ze za ty prachy to nekoupit by bylo hloupi nebo tak nejak myslim ze nejsem sam kdo to stihnul precist
To je nějaká blbost,poprvíjsem dám své kolo a takováhle kravina,to nechápu
v poznámce jsem psal,že moje ráfky mach 210 jsou bláto,nic víc.faktnevim
ja myslim jestli to neni jinej user, ale zase datum registrace sedi, tak nevim
Na moje kolo tam bylajenom samá chvála, pak se mi to všecko smazalo,když jsem si to prohlížel ,jestli jsem si kliknul na smazat!? Fakt nevím.tak jsem si to tam dal znova,no ateď tuto že čorka s Polska nebo co .nechápu
dal si to tam ako guest, nebyl jsi prihlasen. zrejme to tam nekdo sikovnej dopsal. verim, ze to byl skutecne vymysl…
já mám taky pocit, že tam byla jen poznámka k ráfkům…
to kolo tam bylo vlozeno guestem. tak je mozny, ze tam nekdo tu poznamku o corce dopsal. protoze se pamatuju, ze tam driv nabyla, az pak, kdyz se objevil tenhle thread. to ale neznamena, ze se zastavam pppaaaavvveeellla, a uz vubec ne corkaru a lopataru. jak jsem uz napsal v galerii.
vim jiste co bylo v poznamce to bych tam nenapsal ten komentar, pokud to tam dodal "ze srandy"nekdo jinej tak se omlouvam ale nezda se mi to ,po te co sem tam ten komentar dal to hodne rychle zmizelo aby se to dnes znovu objevilo s necim jinym
vzdyt ja se ho nezastavam. jestli je corkar, tak do… s nim. ale kdyz kolo vlozi nekdo jako guest, tak ho taky muze jakykoliv jiny guest editovat. a toto kolo tam bylo vlozeno jako guest. a ta poznamka tam predtim opravdu nebyla. mozna by stalo zato pozadat admina o upravu, aby guest nemohl vkladat kola. jdu zalozit thread.
bylo tam quest. nechtěně jsem to tam asi takhle vložil. nevěděl jsem že to může editovat někdo jinej,asi proto se to tak posralo.a pak to někdo smazal .samozřejmně je to dobře .teď už to mam v poho
Přiznám se, že původní fotku jsem viděl, ale v poznámce si na nic o Polsku nepamatuju. Spíš si vybavuju to, že ty ráfky jsou bláto. Takže ne že bych se uživatele PPPPAAAAVVVVLLLLAAAA (horší nick už nešel vymyslet:-)?) nějak zastával, ale nemohl to být nějaký vtipálek? Není to tak dávno, co se někdo (myslím že gobike) čílil, že má změněné údaje v profilu.
Koukám, že než se vyblekotám, už jsou tu jiný rychlejší…
nejsem ani čorkař ani lopatar nebo co.jsem normalni bajker.prostě se to nějak posralo.měj te se lidi.
vzdyt on te za corkare nepovazuje. ber to s nadhledem. hodil si to sem jako guest a vypomstilo se ti to. stane se… :-)
nestačilo by každý písmeno v niku jenom dvakrát.
http://www.bike-forum.cz/…ers_list.php?… je tam PPPAAAVVVEEEELLL i PPPPAAAAVVVVEEEELLLL. stejny den registrace, stejny vek. rozdil v emailu. ja se ptam proc?
ale to je spis otazka primo na ppppaaavvveeeellllla.
Dělal jsem si jinej mail protože už mně tamten sral ,protože tam furt lezl nějakej spam.Nevím jak dlouho ještě budu vysvětlovat ,že to kolo neni kradené.
Ale proc i novou a jeste horsi registraci?
Co Ty se do toho SERES…je Ti po tom hovno jestli je to corka nebo NE…Tak dej pokoj…!!!!!!
tomuhle nerozumím … :-)
díky taky me docela prekvapil
Koukám,že tě sere,když spoustě lidí vadí,když má někdo kradené kolo.Taky by mě to sralo,kdybych měl kolo neznámého původu,koupené bez orig.dokladů a za pochybně slušnou cenu jako ty.Ale jak se říká,na každou svini se vaří voda.Viď
to kolo neni kradené , normálně jsem si ho pořídil, a postavil.jenom jsem si to sem blbě vložil jako quest. jak tam jiní psali že si pak může každy připsat co chce pak se to smazalo.teď už to mám vložené v pohodě .čus
Špatně se to zařadilo,to bylo pro moratii.
Zaradilo se to dobre. Kam bys to lip zaradil?
Co se do me navazis ze jsem svine?…Vaz slova!!! Nemuselo by se Ti to vyplatit…Jinak pro info doklady od toho kola mam…!!!
Doklady máš,ale ty se skládají z ůčtenky z bazaru.Nedělej tu machry a hlavně nevyhrožuj,nikdy nevíš s kým se bavíš.Jak jsem již psal pod fotku toho kola,tak jsem v tom bazaru byl,a na to kolo se informoval,tak si tady nedělej alibi,že máš orig.papíry.Nebo si opravdu tak naivní,a myslíš si,že cizinci jezdí prodávat svoje kola do bazarů v Čechách???Apropo,a pokud vím,tak jsem nikde neuvedl že jsi svině.
Btw,a pokud jsi si vztáhl na sebe,že na každou svini se vaří voda,tak asi tak ůplně čisté svědomí nemáš.
Jo, a Lempl tu prodával svůj rám, ikdyž o tom chudák ani nevěděl, dějou se tu zvláštní věci, už tu straší:)