Predem se omlouvam,ale nemuzu to za boha najit-dejte mi nekdo odkaz na web na kterym jsou nejlehci kola na svete:o)snad vite co myslim,uz vickrat sem na to tady narazil a kdyz si to chci zkouknout nemuzu to nikde najit-klasika:o)
Predem se omlouvam,ale nemuzu to za boha najit-dejte mi nekdo odkaz na web na kterym jsou nejlehci kola na svete:o)snad vite co myslim,uz vickrat sem na to tady narazil a kdyz si to chci zkouknout nemuzu to nikde najit-klasika:o)
Proč tam není CANYON a jejich projekt 3.7 :-) www.canyon.com/…tattung.html
krutý… ta přehazka je nejvíc
to je sila! imho je to uplne nahovno :-)
A můžeš se podívat i na bicy: bicy.cz/popelnice.php?kat=me-kolo
Diky.nejde to ted nejak smazat aby to tu nestrasilo?
Třeba ten Storck – sice není nejlehčí, ale… co dodat…:-))
Fuj, ten je hnusnej :-) Mě se fakt prostě vůbec nelíbí.
A mně se zase nelíbí tady tato Moratka – to už je moc…:-)
tfujtajxl
a tak pekny kolo to bylo, ta vidle je naprosto hnusna a cely to zkazila
No Sid je asi moc těžkej…:-))
O váhu, šlo určitě taky – ale ta vidlice funguje jinak a líp :-))
Paralelogramove vidlice nefunguji vubec spatne.Jednu mam taky a jsem nadmiru spokojen.Jsou omezeny zdvihem,ale na XC bohate 80mm staci.
No funkce budiž, ale ten vzhled..:-) Navíc to není ani HT ani full – fakt nevím. Za ty peníze se mi už víc zamlouvá třebas tady ten Rocky Mountain…
Je na to spešl kategorie -ST- :-)) a z těma penězma bych to radši nerozebíral, Ty komponenty na tom kole – to je opravdu lahůdka
Mě taky ne. Je to fakt hnusný kolo.
a nebo tady: www.light-bikes.com/
:)
A tohle je taky dobry…
A nebo snad tady toto lehoučké kolečko:
Hmotnost 7.32 kg
Rám Scott
CR1 HMF NET, IMP Carbon technology
nebo celoodpružené
7,46 kg
ale ta cena jojo
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A co tim chtel autor vubec rict?
třeba byl 6 let OFFLINE… :-)
Ty seš asi trochu vedle co? Nejlehčí silničky jsou kolem 3kg a viděl jsem někde scalpela na 6,8kg…
Ne, není nejlehčí, možná tak nejdražší.
Jak můžeš vědět, že není nejlehčí? Nikde nevidím uvedenou přesnou hmotnost kola od Bugatti. Jen, že má pod 5 kg , tzn. může mít např.jen 2,5 kg.
to by jistě neopoměli zmínit.
Vycházím z logiky věci, že pokud by to kolo mělo ještě míň, tak by se chlubili nižším číslem. Proč pak tvrdit, že má míň než pět, když můžu říct, že má třeba tři a půl? To má přece daleko větší efekt.
Mělo by se vycházet ze skutečných (zvážených) údajů, nikoliv jen z logiky věci ;-).
„The bike, inspired by Bugatti’s Chiron sports car, weighs just 11 pounds thanks to carbon fiber composites.“
11 liber = 4.98951607 kilogramů
„takes the title of the lightest special urban bike in the world“
takže pouze nejlehčí městké kolo, což je dosažitelný celkem v pohodě, jelikož v týhle kategorii se nikdy nikdo ve snížení hmotnosti nepředháněl