potřeboval bych doporučit univerzální MTB pláště s dobrým poměrem cena/výkon Máte tip?
potřeboval bych doporučit univerzální MTB pláště s dobrým poměrem cena/výkon Máte tip?
a už je to tu zas :-) www.cykloexpert.cz/…racing-ralph–
Sakra to mě štve, že nemají už tu 2.1 :-(
2,25 to istí :-)
Nevis kolik vazi(skutecne:o) dratovej RR 2,25?
skus to pozrieť tu weightweenies.starbike.com/listings/components.php?type=mtbtyres ak to nebude tam, tak neviem
No je tam 514g,takze to spis tipuju na kevlarovou patku.Nebo kevralovou?No rozhodne aramidovou:o))
tipujem, že to ocelove lanko bude tak o 50g tažšie ako to kevlarové :-) až zase taky vahovy rozdiel tam v tom nebude, skor počítaj, že bude rozdiel v hustote vlákien TPI a bude použitá iná zmes gumy
a čo skusiť kevlar www.koloshop.cz/index.php?… montážna verzia eshop.bikezone.cz/index.php?switch=detail&id=1667&kat=715&trideni=NAZEV&pocet=20 eshop.bikezone.cz/index.php?switch=detail&id=3648&kat=715&trideni=NAZEV&pocet=20 www.bikesport.cz/detail.php?… stačí si len vybrať :-)
SCHWALBE Smart Sam Sport – 26×2.1
Myslím, že tento plášť je velice solidní universál. V drátovém provedení do 500,–
Vypadá celkem dobře
taky hlas za SSS
IRC Mythos 2,1 kevlar!!! cena kolem 670 v kamenných obchodech. dobře vede, vydrží hafo kilometrů (přední už kroutí 8mou tisícovku), nějaké mokré kořeny nebo šutry tě nerozhází!! pro mě už asi volba až do smrti…:D
PANARACER FIRE XC PRO 2,1 drat 590,– Kč
Geax Mezcal, ale ekonomická bude patrně jen varianta s drátovou patkou.
Kdyby měl někdo tip na UST pláště do 900 – napište.
každej si pod univerzálem představuje něco jinýho, moje typy: IRC Mythos I i II drát, z těch co jmenuju nej v těžším terénu WTB Nanoraptor 2 drát, nevím jestli seženeš Kenda Karma drát Všechny až na Mythosi II jsem jezdil(ty jezdil kámoš) líbí se mi všechny, mythosi super v těžším terénu a ty další ještě slušný v terénu a přitom rychlý
Žádná z nich není UST. :)
to nebylo na tebe:)překlik
Doporučuji Schwalbáky Racing Ralphy ale v kevlaru ne s drátem. Navíc když ti to přijde poštou tak kevlarky bude malej balíček a ne jak když ti někdo poslal psí boudu. Dobrý pneumatiky jsou taky Continentaly a Maxxisy.
RR
tak po stodvacátéosmé: RR+NN
jestli budeš tak aktivní tak je budem jezdit všichni:)nezkusil by jsi jezdit bez duše? Mě to docela láká, místo NN možná zkusím dát dopředu Karmu v drátu co jsem koupil na testnutí, vzhledově se to moc nebude doplňovat ale uvidíme
já jsem s ní vzadu spokojenej
Já je nikomu nenutím, ale když se znova zeptal a nehledal, tak to holt zase píšu. Bezdušáky nechci, pro mě by to nepřineslo téměř žádnou výhodu. 2,25 se daj hustit ještě na míň než vozim, takže cvakání u mě nehrozí.
ne tak jsem to nemyslel, je dobře že radíš:)
WTB MutanoRaptor 2,14"
Schwalbe Balck Shark:) ale nemají moc rádi bahno:)
Ranchero
Wtb TimberWolf ;)