Co byste vybrali? Superior www.superior.cz/…al/bike.html?id=3 nebo Author www.author.cz/…3&cat_id=783? asi už to tady bylo stokrát, ale potřebuju poradit kamarádovi. Já bych brala ten superior, osobně. Dík.
Co byste vybrali? Superior www.superior.cz/…al/bike.html?id=3 nebo Author www.author.cz/…3&cat_id=783? asi už to tady bylo stokrát, ale potřebuju poradit kamarádovi. Já bych brala ten superior, osobně. Dík.
supa! :-)
ani jedno. tipu na pekny kola ve sleve tu bylo v posledni dobe hodne – za mene penez mnohem lepsi kousky, dokonce i s fungujicima vidlema.
přesně tak
v dobe vyprodeju lonskych modelu docela zvlastni mysleni
sup!! supr rám, vidli vymění, zbytek ok
hayes sole nikdy vic, jedine ze bys je dal pryc
ty už to nepij ani ředěný ;-), sám máš doma o model níž, tak bys moch vědět, že sou tam hfx-9 ;-)
?? hele si nakej chytrej :) co koukam tak author to vybavil hayes sole brzdama
jj, máš recht ! včera sem četl peloton a chválili je tam až na půdu. Chystám se tam napsat rozhořčenej mail.
hehe, to jako kus papiru pokecanej horcici?
instinct byl pro me vzdycky nejhorsi drazsi bike od authora. tak asi ten sup.ikdyz je na nem taky par haluznich veci..
kliky a vidle
a pedaly.a vubec..:-)
ty bys vyměnil i značku rámu, co ?
;-D
kamarat ma artura instinkt 04 je s tym spokojny ale povedal ze nad meridu co mal predtym (tu mu ukradli) to nema.
Hledal bych ve výprodejích. Instinct už půjde cenou dolů, o slevách u Superiroru nevím.
Supíka…jezdí na něm nejhezčí bikerka :-))
Tvá žena? ;-)
Superiora
Ja mam Superior a jsem spokojena. Teda az na vidlici, ale uz jde pryc :-)