Chci je prodat, ale nějak nemůžu zjistit za kolik se prodávají :-( Nemáte někdo link na nějaký shop ?
Chci je prodat, ale nějak nemůžu zjistit za kolik se prodávají :-( Nemáte někdo link na nějaký shop ?
porovnej s podobnejma například od pellsu.. Ale hlavně je sundej!:)
Neboj už jsou dole a mám i kupce, ale nevím za kolik je prodat 300? 250? 200? :-(
200,– ze slusnosti…
Typnul bych si, ze jsou to tyto eshop.bikezone.cz/index.php?switch=detail&id=1312&kat=666&trideni=ID_KAT&pocet=10 jen s jinym napisem …
nee ty vypají uplně jinak
kurec ty rohy vypadaj fajně, kdybys neměl kupce tak bych je asi vzal. škoda že máš kupce :-(
Mam je taky…jsou pekne tlusty a dobre sedi :)…a suprove na ne navazujou ODI gripy :o))
nevíš,kde se daj sehnat? jo a sou zahnutý směrem ke středu řídítek nebo jsou rovný?
Davaj se na Canyon a kde sehnat je tim padem na stesti :)
Zahnuti nevim…muzu se podivat.
zkus se kouknout prosim
Jsou zahnuté dovnitř – delka rohu/vodorovně/ (bez té objímky na řidítka) 70 mm Zahnutí dovnitř dělá asi o 10–12 mm /začátek – konec rohu/
Takhle :)
Kde ty jsi k nim prisel ? Nebo uz nejsem jediny Canyonista na zlinsku ?
Rozkouskoval jsem jednoho Canyona do sroubecku a rozprodal ho jako maso na mleti :) Ale klidne je prodam…si koupim klidne nejaky jiny…mne je to uz fuk… :)
… chudak bejk … :( Jaky ti padl za obet, rezniku ?
Pokud se jich chces zbavit, tak bych je vzal. Nedavno jsem jeden soucasny ponekud prihnul, tak budu alespon mit duvod k jejich vyhodzeni. Pro kritiky rohu na vlastovkach – je to sice hnusny, ale zvyk je sv..a :)
na to seru, ted mam tyden vlastovky a prvni co sem tam dal byly rohy, a kazdy komu to vadi nebo se to nelibi, tak at mi sunda tretry a lize nohy
V pohode…mne je to jedno :)
Jo a byl to Nerve ES9 :)
Chudáček, zrovna takový pěkný model. Tos mi ho radši měl věnovat :-)
Vrahu a já si říkal proč jsou ty drahé modely tak rychle vyprodaný, ono u těhle vyšších modelu se vyplatí (aspoň unás) to rozprodat na součastky a ještě na tom vydělat. Na mém ES 6 to dělalo cca 15 000 kč (nepočítal jsem do toho tak předraženou cenu rámu jak se prodává samostatně) oproti vlastní stavbě.
Nejsem vrah :)
Moje babicka rikavala … jedno je leda tak kolecko u tragaca … (tragac=trakar pozn.prekl.) :-)