Cau cyklodablove. Hodlam si poridit bajka, ktery nema od vyrobce rohy. Mate nejake tipy, nebo je uplne jedno, jaky si k tomu dam? Diky za tipy. (karbonove udelatory za cenu pulky kola nemyslim :-)
Cau cyklodablove. Hodlam si poridit bajka, ktery nema od vyrobce rohy. Mate nejake tipy, nebo je uplne jedno, jaky si k tomu dam? Diky za tipy. (karbonove udelatory za cenu pulky kola nemyslim :-)
Noo…vyber si dobrej tvar, kterej ti sedi – ja ty svoje jeste odvrtal – pekne se v tech dirach drzi konecky prstu :o))) – akorat tam dam jinou barvu…sem to strikal a je uplne na prd… :-/…ale snizil jsem hmotnost o cca 20g na par :)
Karbonovy – zbytecny…sou drahy a vetsina do litru i hodne tezky…
Karbony v zimě nestudí. Jinak mám dojem že zančkové rohy od neznačkových se liší pouze v ceně. Pokud nepreferuješ napis, tak si vyber něco od Uno Kalloy, Tranz-x, IKE…
No…pokud Author povazujes za znacku, tak proc jsou UNO – stejny – levnejsi? – myslim Ergobar :)
to ze studi nevadi – stejne – kdo jezdi v zime bez rukavic…ne?
Znackovy se od neznackovych lisi akorat potiskem a nekdy dokonce i barvou …
Nerikej, barvou taky?:) Ja mam naky no name karbonovy a za 500Kc sem naprasto spokojenej…(myslim ze je vyrabi Aricle, ale fakt nevim, jak rikam-no name)
A nevíš kolik vážej ty no name????
Aricle je normalni Taiwan…stejny veci prodava fura jinych znacek – akorat sem tam jina cena…jiny potisk… :)))
NO , ja mam takove ty Carbon/Alu od BBB, delaji dve delky kratke, a delsi, jsou tvarovane na uchyt (nejprve jsem se toho obaval, ale je to fajn), provedeni Alu stribrne i cerne, cena asi 600–700,– Cz. Vaha tech mych (ty delsi) asi 140g. Vydrz solidni, pri jednom padu se ohli riditka, roh ne.
RooX Litehorn. Jsou to super rohy. Maji upinaci mechanismis, ktery nedeformuje konce riditek. Jsou tluste a lehoucke.
Ticho! Všechny vás zabiju!