Už jsem se rozhodl koupit měkčí sedlo buď Flite Ti bez gelu nebo Flite Genuine Gel Ti. Dík za posouzení obou na základě pouze vlastních ověřených zkušeností. Je gel přínos nebo po 5ti hodinách jej budu proklínat?
Už jsem se rozhodl koupit měkčí sedlo buď Flite Ti bez gelu nebo Flite Genuine Gel Ti. Dík za posouzení obou na základě pouze vlastních ověřených zkušeností. Je gel přínos nebo po 5ti hodinách jej budu proklínat?
měl jsem flita bez gelu s Ti. letos vozím raději těžší Octavia s gelem a to jak na biku tak na silnici. Vydržel jsem na něm i 24h bez problémů. Na Flitu jsem po 4 hodinách flákání už nemohl sedět. moje rada – gel
Flite Ti mi sedi pod prdeli jak kdyby byl delany na miru. Kdyz ti sedne tvarove, tak zadny gel netreba.
Přesně. Na silnici mám už druhýho. V sobotu sem na něm seděl přes deset hodin bez jakejchkoliv následků.
hlavne letos jsem zacal sezonu aniz me bolela prdel – se starym sedlem to bylo OK za po cca 10 bolestivych vyjizdkach…
Mám Flite Genuine Gel Ti asi měsíc a po jedné vyjížďce si zadek zvykl. Jen doufám, že ho nesežere pes jako to minulé :-)
gel neni ta pravá volba, já ho po roce vytlačil z míst největšího tlaku, a tak sedim jen na skořepině (nesedim, putovalo na zimáka). Takže buď normální flite (tvarem mi vyhovoval) nebo jiné sedlo.
já mám ti bez gelu a pasuje mi.Vozil jsem kdysi jiné sedlo s gelem a musím říct, že ten gel nebyl moc příjemný, měl jsem pocit, často bylo od potu mokré.
Flite s dirou (Trans AM)
ja si ted koupil x mission carbon nebo jak se to jmenuje a super spokojenost, potrebuju tvrde uzke sedlo proste desku, nic mekkeho,jezdi se mi pak blbe