Zdarec, Razim na kolo, tempo vlazne (ladeni posedu) – smer lavky, Tocna, Bunkr, Maturita, Halek, Traverz, Vrane a zpet dle nalady.
Sraz 17:00 – 17:15 pod Barandakem, jeste si du koupit pumpicku :-)
Zdarec, Razim na kolo, tempo vlazne (ladeni posedu) – smer lavky, Tocna, Bunkr, Maturita, Halek, Traverz, Vrane a zpet dle nalady.
Sraz 17:00 – 17:15 pod Barandakem, jeste si du koupit pumpicku :-)
Anketa: Jedete narychlo ?
No, skoda, bylo to gut :-) 52km volne, skoda ze jsou stromy spadly ve sjezdu do Vraneho po zluty a taky je slusne sesypanej traverz za Jarovem.
to jsme se minuli, jel jsem pod mostem cca. 17:45, taky lávky nahoru. dneska luxusní počasí i povrh, fakt pohoda
kdyby se chtěl dneska někdo přidat, budu čekat v 17:15 u ProgressCycle v Braníku. Trasa Modřanská rokle, Točná, vykopávky.
já dneska taky vyjedu směr Točná, ale budu tam tak v sedum, dřív to nestihnu :(
tak to vůbec netušim, kde tou dobou budu. třeba se potkáme
dobrá…
my jedem 17,00 z palačáku, gillete s lemplem…
Navzajem si holit nohy, jo ? :-)
a pak lízat :)
Bez tenhle informace bych se docela dobre obesel :-)
berete fotak? :-)
Kameru!
možná nějaký nezasvěcený kolemjedoucí založí thread „překvapení na silnici“
Pripadne „Prasata na silnici“ :-)
sem je teď potkal, třásli nějakym křovim…
Klepali chrousty.
jak jste zmokli? já docela fest
ty woe z ládví přes libeř domů v totálním lijáku :( ale hodilo to 95 za necelý tři hodky a rozhodně to nebylo po rovince
slejvák jako prase, 2,5 hodiny a zmrzlej sem jak ratlík… to Darkson… nejels zpátky přes Libuš ?
jel, po silnici. tys mě viděl? já přes vodu v očích neviděl na 5 metrů před sebe
jojo, tak 100 m za tebou :) doteď mi je kosa
měls mne dojet:)
jasně, neni nic jednodušího…;o)
ani kdyby ti koukalo z dresu tel. číslo na Angelinu :) sem mazal pod horkou sprchu směr Háje, až se mi za Pythonama prášilo :)
Tak tos mel dojet me:-) Jen co jsme se s Darksonem rozdelili, tak jsem si to sinul 40kou smer Haje :-) Hrozna kosa, 13 stupnu uz jsem dlouho nezazil…
my měli na balkoně 14 C°C, hrozný!!! :)
btw, taky bych chtel umět si to šinout 40 km/h, já to pálil 34 km/h :) v Kunraticích na kulaťáku už sem se viděl na zemi..