ve středu cca. na 2 až 3h v 17:00…Pripoji se nekdo ?
ve středu cca. na 2 až 3h v 17:00…Pripoji se nekdo ?
jel bych strašně rád, ale mám vidlu na repasu kua, někdy jindy bych určitě jel se domluvíme :o)
Taky bych rad jel, ale zejtra de bajk zrovna do servisu:(
to sme na tom podobně, já sem ve wide biku :o)
ja davam bajka bud do Wide Biku, nebo do Red Eightu.
Dneska bych rad vyjel – neprší :-) Kam máš namířeno, pokud my to vyjde dostat se včas z práce, možná bych se přidal…
Ahoj, predbezne smer lidaky jizerky, malinik cerna nisa, odlrichov, vynicna cesta, hejnice , hrebinek. Vesmes vsechno sotolina…Jeste se prida PePu – zmena trasy je mozna :) . Sraz v 17.00 u technicky univerzity v Husovce. ok?
Uvidíme, jaké bude odpoledne počasí (vypadá to všelijak – před chvílí zase pršelo…) Kde přesně ten sraz? – budov TU je na husovce víc…
PS: trasa je OK, akorát jsem ji takhle poskládanou ještě nejel, kolik to dává asi km? Po práci na 2–3h si dávám většinou odpočinkovou kochací pohodovou jízdu a né 2× Jizerky nahoru a dolu :-), tak abych pro vás nebyl akorát brzda…
Sraz asi nejlépe před hospodou U Balcarů. Trasa dle počasí a tempa se neboj, bude pohodové (= Twisp čeká na vrcholku).
Hehe, sraz U Balcaru.. To daleko nedojedete. Ale lepsi nez sraz na Bříze, tam je to dycky nadlouho:)
Jeeee, na Brizu bych zasel, na Plznicku :-)
Kdeze jsou ty kolejni casy … ach :-)
Tak sorry, dneska to nevyjde – ozval se mi spolujezdec (kamarád) s nabídkou, která nešla odmítnout. Snad někdy příště a díky za pozvánku…
Nska nic, mam opíchlý koleno :-( Ale něgdy bych vyrazil,teda jestli nejste ortodox chrti, to bych vás brzdil…
nejsme :)
Tak pocasi vyslo, natocili sme asi 53km – druhy stoupani do jizerek z ferdinandova po zeleny bylo po tydnu nic nedelani narocny ale zvlaldi sme to. Kdo nejel, prohloupil. ;)
kdy jedete příště? už mám doma kolo určo bych s váma zajel
Urcite neco vymyslime, dame vcas vedet. ;)
dej vědět, moc rád pojedu s váma!! ;-)
co teď o víkendu? snad vyjde počasí :o)
To me stve, pac sem kvuli nepriznivy predpovedi naplanoval odjezd mimo LB. Takze ja jsem out.
Tak nikdo nejede?
Ja bych nekam vyjel, ale jak tak koukam z okna, tak to pocasi nevypada moc nadejne :o(
tak pojedem na Ještěd a pak nějak na rašovku a přez hodkovice z5, jede i Ondráš a David :o)
Tak jo :o) V kolik a kde dame sraza?
tak v půl třetí na parkovišti pod lanovkou, jestli chce ešět někdo další tak se tam taky ukažte
Ok, budu tam
Vidím, že budu muset častěji sledovat B-F (a hlavně o víkendu ráno). Na Ještědu jsem byl kolem 3.
tak to sme se skoro potkali :o) to sme byli asi někde za výpřeží zrovna:)
Tak jak to vidite zitra ? Start tak v 16.30 – 17.00
dnes 16.45 sraz u Balcarů. Trasa se probere na místě.
no na jak dlouho by to bylo? v půl osmý mi začíná nočn í tak jestli bych to stihl?
2, max. 3h. Případně se můžeš někde odpojit.
a jakou máte trasu? jestli bych se moh někde odpojit tak abych byl tak v půl sedmý doam pak, musim si pro věci apak do podělaný práce dřít jak šroub
varianta A: totéž co minule-viz výše (s úpravami-např. přes Harcov, případně opačným směrem) varianta B: Ještědský hřeben (Rašovka-Pláně-Ještěd-Výpřež, event. opačně)
zdar, neplánujete dneska švih?
Fuj, takové ošklivé slovíčko. :) Předběžně sraz opět 16:45 u Balcarů (se mnou je to dnes nejisté, ale uvidíme). Trasa zatím není rozhodnuta (můžeš něco navrhnout-rozhodneme se na místě).
OK budu tam čekat, kdyžtak se projedu sám!
Pro velky uspech – Zitra 17.8 v 16.45 před rakví (kulturák u Tesca). Pohodovej svih na chrastavu po cyklo nebo pres bedrichovsky les. Z chrastavy na krystofak a tesne pred nim lesem na vyprez pak po cerveny na Jested. a pak down cca. 45km
jedu
jedu, snad to stihnu!
Zitra 1.9. (pátek) dáme švih, ne ? Sraz necháme u Balcarů v 16.45. Od nedele sem na tom nesedel tak Birghóf veme postraní kolečka a provaz. :)
hele asi dneska nemžu musim do práce sorry
tak nic jedu:o)
sory, ze se vetřu. neplanujete nejakej svih sobotu nekdy pres den? docela bych se pripojil, abych poznal nejaky novy trasy v okoli jestedu.
jj zejtra nejspis pojedem a ted hura k balcarum :)
tak kryspine zejtra je sraz ve 14.00 u kulturaku (vedle Tesca), tak se tam vokaz
BIKE připraven, už se těším po té pauze!! TWISPe lano na tahání beru
;-) ______________________________________________________________
IIIII II IIIII IIIIII
II I II II II II II
IIIIII II IIIII IIIIII
II I II II II II
IIIII II II II IIIIIII
Jel bych s vama rad ale nevim abych prilis nebrzdil vecne jezdim sam a uz bych rad vyrazil s nekym kolik vas tak jezdi dnes jsem jel kolecko asi 50 km a prumerka asi 22
neboj, jezdime na pohodu – podle toho tvyho kolecka to vypada, ze budeme brzdit spis my ! :)
zítra má být pěkně, teda doufám, už se těším až to proženem! :-) trasa super
Hele dneska nemuzu ja zapomel je hokej mame koupeny permice tak priste
pojedem teda dneska někam?
Sraz ve čvrtek 14.9. v 16:45 u kulturáku! Kdo chce ať přijede nebo ať jde na hokej :-)
tak mam svareno a snad i kotoucovky budou sedet tak jak maji. zkusim reparat, tak ze nechcete vyrazit o vikendu?
vyrazi nekdo dneska?
dneska s birgem něco plánujem, dám sem vědět až se domluvíme na nějakym čase
dejte vedet do 15:30, pak mizim z prace a kolem 16:30 vyrazim asi smer Jested
16:15 u kulturáku v Lbc
V sobotu urcite vyrazime, nekdy dopoledne. Cas a trasu jeste upresnim.
ja budu v patek na netu jen do 2, pak uz ne, tak ze jsem ti mailem poslal cislo, kdyby se neco dohodlo, dal bys mi prosim vedet?
jasne
Když je vás tu tolik z LB pohromadě, poradíte mi trasu? Mám to dost daleko, ale láká mě někdy si vyšlápnout Ještěd. Dá se nahoře někam pokračovat na silničním kole? Nejlépe udělat okruh cca 50 – 80 km.
Na silnicce se nahore pokracovat neda. Jedine ze bys sjel na výpřež (prvni parkoviste) a jel na Liberec → Karlov → Machnin → a stoupanicko Krystofovym udolim->sjezd do Krizan a Vyslap zpet na Vyprez.
Dík. Na jak dlouho ten okruh odhaduješ? Jsou tam slušné silnice?
ten okruh takova tricka
zhruba na hodku
Tak dík. Teď jen abych doma nenechal kolo až pojedu do LB na služebku. :-)
co zejtra někam zajet?
ja jedu pojezdit do Krusnejch
Ahoj Liberečáci, tak co nepodniknem něco o sobotě ? Joe se vratil ze statu. Takze Vojto, Kubo, Kryspine.. a dalsi, uzavreme sezonu Hvozdem ?
Hele, přibrzdi jo :) Přes měsíc jsem bike neviděl (tedy jednou vlastně ano – v Moabu jsem sledoval bikery najíždějící na Slickrock trail…a utřel slzu). Už ani nevím, zda se na něm vůbec udržím.
ty jo to je skoda. asi jsem slepej, protoze jsem se na tenhle thread dival v patek jestli se neco nechysta. a asi jsem to prehlid. Hvozd je dobrej napad (predpokladam ze jested, pak dlouha cervena az na hvozd a nekudy zpet?). Blby je, ze na chalupe budu zase az vikend 28–29. nicmene kdyz bude aspon trochu slusny pocasi tak bych urcite jel.
Tak co? Jedete nekdo tenhle vikend? Jestli bude jen trochu slusne, vyrazil bych.
Já bych také vyrazil, ale s počasím to zatím nevypadá moc růžově.
Sem pro :), uvidime co na to pocasi
Kdyby byl sraz tak mi dejte vedet na mobil, na bike foru o vikendu nebudu :)
zdar, dostal sem takovej napad … co dat nekde nejakou posezenou u pivka a tak uzavrit bajkersky sezonu – ukazat si novy jizvy, poklabosit o hightech komponentech, ukazat si navzajem tachometry a podelit se o nevsedni zazitky ze zavodu a vyjizdek, ti co nepijou si holt daj caj s rumem ! :)
To zní zajímavě, tam nebude vadit že jezdím o dost pomaleji :-D V pití piva s Vámi snad krou udržím :-)
do toho bych sel. i kdyz jsme se zatim nevideli :-) a jako kazdy vikend bych vyjel, kdyby pocasi stalo za to a jako kazdy vikend budu uz jen na tel… (pro jistotu jsem ho poslal twispovi na mejl) :-)
Sraz BF Liberec – Dnes v 19.00h u Kohouta v Pražský ulici.
Hm, pozdě :-( Díky krásnému počasí jsem ztrávil den v oblasti Labských pískovců …
škoda,jel bych,ale info příšlo pozdě,snad příště :D
Navážu na místní thread :)
Jsou nějaké tipy na kochací okruhy na sněhu, abych se nemotal s běžkařema?
Start z LBC, Béďova nebo někde poblíž.
Cokoliv v lesích kolem Císařského kamene a Rádla, Ještědský hřeben od Obřího sudu až na Buk Republiky nebo dál (mimo kousku mezi horníma stanicema lanovek). Do Jizerek bych asi nejel, protože všechny hlavní cesty se v zimě upravují pro běžky, takže mezi nima těžko budeš hledat nějakou, kde nehrozilo zlomení hůlky o záda.
Dokážu si představit nějaké motání kolem Mníšku, Hejnic a Chrastavy. Popř. prostě popojet autem na singl – tam teď potkáš tak maximálně lesní zvěř, nebo do Ráje.
Okouknu to. Tím Rájem myslíš Kokořínsko, Český ráj nebo jinde?