Ahoj, nevíte o nějaký pěkný lokalitě kolem Prahy, kde by se dalo na jednu noc přenocovat pod stanem?.. Nevím jak je to se zákazama a do kempu se nám nechce. Nejlíp někde, kam by se dalo dostat se vlakem? Díky moc…
Ahoj, nevíte o nějaký pěkný lokalitě kolem Prahy, kde by se dalo na jednu noc přenocovat pod stanem?.. Nevím jak je to se zákazama a do kempu se nám nechce. Nejlíp někde, kam by se dalo dostat se vlakem? Díky moc…
jako ted nevim co resis, idealne obdobi, zajed par km za mesto nekde kde je strniste a zbytky slamy a nekde u remizky lehni .. lepe bez stanu
a co se zakazu tyce tak podle me u nas zadny nejsou (mimo CHKO atd) .. akorat je pravdepodobny ze budes nepravem na cizim pozemku tj. majitel te muze hnat vidlema, popr u lesa te potka hajnej – vadit mu nebude ze tam prespis ale ze mu plasis zver
né každý chrápe jak já
spát můžeš kdekoliv, platí jedna zásada: být vzhůru před sedmou a do půl hoďky mít zbaleno
diky za info,ale tahle zasada je z duvodu?…
být vzhůru než dorazí stráž NP, myslivec (hajní chodí dříve, ale těm slušní lidé nevaděj)
Spal jsem takhle při přechodu Roháčů, Nízkých Tater, Fater, Šumavy a nikdy jsem neměl problém.
jj zaklad je vstat driv nez te nekdo uvidi, taky zelenej nebo jinej tmavsi spacak a karimatka nejsou od veci .. maskovat se tim vic cim je to vic „proti pravidlum“
přesně, specielně ty Roháče :)
Zdravím Vás, stanující osazenstvo BF. Poslední dobou mě začalo bavit jezdit relativně na těžko a zakempit, kde se mi to zlíbí (víceméně). Nicméně nedávno jsem narazil na článek o vlcích v ČR např.: https://ceskolipsky.denik.cz/…0171222.html :D Tak jsem se chtěl zeptat, jestli je něco, co by člověk u sebe případně měl mít, resp jestli člověku něco hrozí, když spí ve stanu.
nebrat si do stanu ovci
:D:D:D
spíš nebýt ovce a neřešit blbosti…
tady je to výstižné…
Můžou vám zakázat přespat pod širákem?
myslím, že to je o lidech. žádná strana se nesmí chovat jako pí.. a je to ok.
edit: aha, ty ses ptal na zvířátka, tak to nic nehozí. nejhorší bude asi klíště
Spal jsem už na všech možných a někdy i nemožných místech a nikdy jsem s nikým žádný problém neměl. Jak píšeš, stačí se nechovat jak pí… A ráno když tak dostatečně brzo vypadnout (nebo se aspoň pobalit, sedět a svačit můžeš už kdekoliv).
A se zvířátkáma taky zatím vždy OK, jen jednou v USA jsme museli půl hodiny čekat, než se ten bison pasoucí se hned vedle stanu uráčí odejít do ******. ;-)
Pokud se cítíš ve stanu ohrožen vlkem tak si pořiď https://www.zbozi.cz/…inam-100-ml/ :-D :-D
Řeknu ti na vlky pohled z druhé strany. Podle toho, jak se chovají, tzn. že neutikaji a jsou zvědaví se jedná IMHO o vlky z nějakého nepřírodního odchovu. Takže je možné, v oblastech výskytu (i Křivoklát), že se zvědavě přijde podívat… Když se přišel podívat i na harvestor. A je to šelma… Nicméně desert eagle nebo snad 357 Magnum je snad důstojné plašící zařízení, nicméně se dostaneš do průseru. Ale zatím tě mohu uklidnit, v posledních 50 letech nebyl zatím útok vlka na člověka na našem území zaznamenán, resp nahlášen. Nepočítám ty vlky v elasťácích…
Co vlci, ale v Krkonoších prý byla viděna medvědice se třemi mláďaty!
A nebo jsou ti „vlci“, vic ci min, smrncli psama.
Útok není zaznamenán či nahlášen, protože oběť útoku byla sežrána, tak nemohla nic nahlásit :-)
Bejvalej soused vlky choval a byl pořád pokousanej. Jsou to pořád šelmy, byť jde o domácí chov, takže potkat „divokýho“ vlka v lese bych fakt nechtěl a už vůbec bych mu nevěřil, že je jen zvědavej.
V jiné skupině na fb z těch domácích vlků máme docela srandu, což ale neplatí o skupině chovatelů skotu a ovcí.....