Je to tu opět. Prosakují zprávy o nových modelech, různé reakce na různé biky na obrázcích. Tohle bude fungovat tak, tohle zase jinak, tam to nemůže fungovat vůbec, karbon zaručeně praskne, jedna noha je k ničemu.. Pro toto fórum je typické, že mnohé biky jsou zatraceny, aniž by se na nich jejich kritici svezli, dokonce je ani ještě neviděli! Zajímavé je zjištění, že na zahraničních fórech nejsou recenzenti tak kritičtí, zřejmě to bude tím, že nejprve otestují, resp. koupí si a jezdí, až pak dělají závěry. Typickým příkladem je Cannondale na bike-forum. Blbej jednočep s ještě blbější leftynou.. Jednočep bez nápadu, lefty nemůže být spolehlivá, karbon nevydrží. Ve státě s nejagresivnějším /nejabsurdnějším/ právním systémem na světě, zajímavé. Mrknul jsem se na galérii biků těch největších pseudoznalců a vše je vysvětleno. Měl jsem možnost jednu sezónu na C-dale /Prophet/ jezdit a na Lefty a její vlastnosti nedám dopustit, stejně tak na chování zadní stavby ve sjezdech. Na závěr menší anketka, která možná odhalí vzácné případy sebekritiky. Na závěr by mě zajímal Tinkův názor na vlastnosti Lefty. Díky.