Zdarvim, jste nekdo odsud ze Zdaru nebo okoli? kudy tak prohanite bajka? nejaky dobry sjezdiky, singliky podelte se…
Zdarvim, jste nekdo odsud ze Zdaru nebo okoli? kudy tak prohanite bajka? nejaky dobry sjezdiky, singliky podelte se…
zdar já jsem z Polné a někdy na žďársko zavítám ale většinou jezdím bez mapy a tak ani nevím jestli bych ty trasy znovu našel, jinak ve žďárských vrchách toho máš na výběr dost. ty se ale asi trošku víc specializuješ:)já jezdím všechno možný co dokážu ustát, moc jsem ti nepomohl co?
jo okolo Polny jezdim taky obcas ale nejak me to tam nenadchlo…z Polny do PRibyslavy sou to furt nezajimavy lesy myslim napr., dobra trasa je z Polny do Staje smerem ke Zdaru
pěkný je to ze Staje ne Dědkov a pokračovat dál po hřebenech ale místama nejsou moc cesty:)Další pěkná trasa je přímo Polná Bor, Kukle(názvy rybníků) a pak dál:)
Kup si turistickou mapu jeď.Co si pamatuju, červená v okolí Devětskal či nějak podobně.
jako ja tady toho mam sjezdeno uz moc jen me zajimalo estli nekdo nezna neco co sem jeste neprojel, joo okoli Devet skal, Ctyri palice, Pasecka skala a podobne pres vrcholy Vysociny sou super to znam…
ja sem z nmnm, nejradsi jezdim na 3studne, pk kolem brozovy skalky na zakovu horu pak na 9skal a pak na kadov z nej na meldov – lesem a pak vyjedu zas na 3 studnich a tam jedu na skleny, pred kopcem do lesa, tam dojedu do vlachovic a pak pekny sjezdy v lese u Ski, dobra trasa ani neni moc narocna, da se zajet sviznejc pod 2h btw: obrazek je jedna z variant