zdar, lidi, venku se vyjasnilo a mně se nechce jít samotnýmu, ideál prígl asi posilnici, třeba ríšovka atd, ozvětě se někdo pls!
zdar, lidi, venku se vyjasnilo a mně se nechce jít samotnýmu, ideál prígl asi posilnici, třeba ríšovka atd, ozvětě se někdo pls!
no tak, nestyďte se :-)
jel bych
tak to už asi neklapne, ale zítra bych šel, jestli bude zas tak pěkný počasí. Jel bys taky? Nějak poo nebo navrhni. Nejel by ještě někdo??
Jo, klidně:)
hmm, muzu po praci, tj. 16hod, klapne to?
já bych to viděl, jak se to zítra vyvrbí to počasí..dneska jsem si udělal výlet na prígl-vzhledem k uzavřené stezce jsem byl jak prase,ale snad jedinej, kdo to přežil bez pádu- a pak za olympií s kamošem na inlajnech a bylo to příjemný, tak bych to zítra viděl tak nějak spíš po asfaltu,nějak se to po tom dešti nehodí..co?
A, tak to si byl ty,co jsme se zdravili u Ronda,co?
no jo, tos byl ty na tom arturovi! Dneska se mihnul na príglu splinter..chjo, neměl jsem dneska ani čas si pořádně projet, měli jsme doma návštěvu,tak hoďka a půl a domu, chjo, ale v pátek bych valil někam pčes den, mělo by být teoreticky hezky, tak by to už mohlo konečně klapnout, třeba..
Taky bych vyjel, o vikendu uz ma bejt zas hnusne. Btw. jsem se dnes taky vracel pres prygl – taky ste potkali ty svestky s radarem v Komine u Svratky? Jesteze nemerili bikery :-)
potkal, příště jim to omylem skopnu :-) možná ani omylem, měli ho tak blbě, že kdybych se s někým bavil, tak už ho možná neměli :-)
Jo… Ale brzdil sem na červenou takže mě nezměřili:)) Potkal sem wlka, kterýho sem nezaregistroval:)
Co zítra? Hm?
byls moc rychlej, jen sem viděl jak se mihlo girone :-)
Ale ten protivítr cestou na prýgl byl hnusnej :-/
jo to máš recht, ale nazpět to zas mazalo :-)
Jj hodilo mě to ve finále průměr 25,8 :)
tak s tebou na kolo nejdu :-I
Achjo :( Stejně by sme někdy mohli jet.. Do zimy je SNAD ještě čas:)
já myslím, že tzo musí někdy vyjít, chci jezdit i na podzim, tak to bysme měli zvládnout ;-)
Mam dovcu, takze zitra klidne. Kdyztak posli mob.cislo na mail, at se muzem pripadne nak dohókat.
Můžeš hókat:)
Ale moc teda nevim kam jet – doufam, ze mas opet nakej dobrej napad. Btw: dneska jsem po ceste dom narazil na ostruziny u Resslovy hajenky. Tak ze by? :-))
Spíš něco vyber ty, klidně směrem na západ (nemusíme pořád na Bukárnu).. Ostružiny říkáš,jo:)
Sem dneska seděl po 12dnech na kole. P.S. Už máš sbalený na Drtiče?:)
Tak se zapadem jsem na tom asi jako ty ;-) Covece, na Drtice sbaleno nemam, protoze me do toho vlezla na patek jedna narozeninova oslava, ktera mela byt puvodne na konci srpna :-( A navic v tom pocasi.
Já musím protože nemůžu nechat Páju vyhrát:)) Ne, mám to zaplacený a počasí snad vydrží. Jestli bude v pátek ale hnusně, tak se na to taky vykašlu. Co ty ostružiny? Vůbec nevím kde ta hájenka je.
Ja to mam za humny – v tom kopcu z Bilovic na Kopaniny – viz obr. kousek od studanky.
Bych to táhl někam směrem na prýgl.. Ale aby nebylo moc bahna..
Takze predbezne obligatni sraz v 10:00 u kostela? :-)
Uaa, moc brzo, musím eště něco vyřídit.. Spíš tak v 13.30?
Ok, v pohode.
Ok, tož 13.30 u kostela.. Budu tam..
Tož nejaká ta fotka, že sme tam byli… A celý sme to sjeli;)
A eště jedna..
Su tam nakej priposranej :-) Neda mi to a zitra si jdu zajet tu Bukolu a dam vedet, jestli bych aspon Mastihubu porazil ;-)
V kolik?:)
V kolik muzes? ;-) V 11:00 nebo zas klidne az poobede.
Asi to čoveče nevyjde.. Budu pakovat na toho Drtiča.. Uvidím, jak bude čas, kdyžtak bych zavolal.
To nema cenu, stejne bude chcat :-)
Tak sem to dal za 17:36. Startoval jsem v tom miste za zatackou podle ty mapky. V propozicich ale uvadeli, ze start byl kdesi u popelnic, ktery sem nak nenasel :-) Tak jeste trochu potrenujem a pristi rok si dame scuka na bedne :-))
jj my z bedny už budem ve starší kategorii. mládí má zelenou. :)
sakra ty moje prasteny asociace.. prvni co me napadlo:jecnak v krcaku:-)
Ja jsem jenom cekal, koho to driv napadne :-)
kecas!:-)
Co dneska? nešel by někdo? třeba za hoďku??
Jedem se segrou a se slouem v 16.30 u kurtu na veslařské… Směr asi někam na bítýšku..
jak je ta zahrádka, u kina před mostem??
Nevím jak to popsat:) Je tam novej most(stavěli ho kvuli Pisárkám) a hned vedle jsou kurty na tenis…
ajo, tam jak teď dali ten výbornej billboard u kterýho když se zvedeš z řídítek tak tam necháš hlavu :-))) už vím, budu tam nechcete jít dřív?
Ne, Slou jede z práce.. Termín už je domluvenej… 15.30 sme tam se segrou…
ok, budu tam.
bych se někde připojil chci jet z České v 17:00 tím směrem ..no..nebo se potkat na Šmelcárně :-)
tak to nevím, jestli v půl 4 vyrážíme, těžko říct, kde zrovna budeme v 5…máš na někoho mobil?
Zdarec, jsem ted v CR a v Brne na dovolene a mam cykloabstak, kdo a kam jede??? Jsem ted zhruba u Ronda v byte u rodicu :) kolo nachystany :)
Nehlaste se vsichni, nebo vyjedu sam :(
jak sem řekl..jedu z České…směr prigl..tak leda si dát sraz někde na půl cesty Rondo_Medlánky
OK, Ceska v pet, jestli ctu dobre?
česká je dědina..ne ulice…jo, takže dát sraz někde..kde to znáš
aaaha, ja myslel Cara… kdyz je thread o Brne… Ma to cenu, to bychom se potkali nekde v pulce, coz na sraz v pet je nic moc
česká je hned za řečkovicema…hmm…ale asi jo…no, nebudem to lámat, dřív to u mě nepude
OK, ja vyrazim teda sam, za chvilinku, je skoda tvrdnout u PC, kdyz mam volno
máš v mailu mobil.
pro excela, sakryš…
přišlo prd…příště..holt asi
aha, já to poslal na j. space…chjo, tak sorry :-)
já byl dneska stejně nějakej zdechlej…sundal jsem se na Babě a na priglu to stočil zpátky..holt konec týdne :-)
tak se aspoň podívej níž o cos přišel :-)
tak to jsem zase něco prokaučoval..kua
Tož dneska to proběhlo asi takle:)
Fajn výlet s výbornou pauzou na Šmelcovně :)
tak tady vypadám, že to sežeru všechno :-)))))
Mňamkááááááááááá…slint:)
noa to ses bránila a potom to do tebe i stěma třema pivama padlo jak němci do krytu, ikdyž by se i ti mohli zahrabat :-))))
Já nic já muzikant:)
jé, teď jsem dostal znova hlad :-D apropo nohy už cejtim teď..
Já věděl, že by ten normální foťák bodnul :). No neva někdy příště ho do kejmla nacpu :)
ale že jsme si pochutnali, co? nemorální byly ty vosy co nám furt lezly do kofoly :-)
Mňam mňam.. Hned bych tam jel zpátky:)
Sakra, jsem prijel z chalupy pozdeji a uz jsem nestih ten sraz. No co k tem fotkam napsat – du si pro neco do lednicky :-))
stejně to nebudeš mít tak dobrý jak my :-D ale jinak dobrou chuť :-)
To je neuvěřitelný; nenajdou maliny, tak vezmou zavděk alespoň flákotou :-) …
A jaká byla:)
jj, byla cca kilo a sem tam kost, ale moooc dobrá :))
jedem?
Jo, na kofolu;)
Tak co dneska? V takovým počasí nejde odolat:)
Jel bych, ale jsem uz bohuzel v praci, takze jedine nekdy pozdejc.
Nevadí.. Kde a v kolik?
Tak v 17:00 v Zabinach u Billy u zastavky jednicky → smer Prygl nebo jinde pokud pojedem na vychod :-)
Nezajedem na Buk navštívit Mastihubu?:o)
se tak dívám z okna a vypadá to na zmoknutí :)
Proc ne :-)
Takže co v 5 na Klajdě? Když to bude na déšť tak na to kašlem.. Kdyžtak napíšu sms jestli jo/ne..
Ok.
bych tam mohl byt tak kolem půl sedmé tak si ještě někam zajeďte.
večer možná vyjedu na B.
Jaktože ses neobjevil? Sme si dali ten sjezdík u Hádku.. Pěknej,ale krátkej..
sem se pozdě dostal z hokny.
Tož dnes, (tj čtvrtek 24.08.06) v 16.30 sraz u Hříbku na pryglu..
…jedu:)
seš rád? :)
Hrozně rád se domlouvám se sebou samým… Nejsou žádný připomínky :o)
kdy ti skončí ty roční prázdniny? se to blíží viď :)
Nezáviď :) Prázdnin eště měsíc tak neměj strach.. A při škole se snad taky nějakej čas najde;) A z nudy rozhodně nejezdím:P
šel bych, ale potřebuju být dneska tak v 7 doma :) to asi neklapne co?
esli sem to dobře pochopil tak on už je z vyjížďky zpět.
šílenec je na to dost :-)), ale on by šel klidně ještě jednou :-D
co je na tom šílenýho z nudy jezdit na kole? (mluví ze mne závist)
ze mě taky :-))) najel jsem letos 360 kiláků, z toho 60 s Petrem…
nechcete teď někdo vyrazit na menší výlet? jak jsem poznamenal výš, potřebuju být tak okolo 7 domy, co? nepřidá se někdo??
varuju vás!jestli8 nikdo nepůjde, tak vyrazím sám! :)
Tak dojed na ten sraz na prygl.
no, rád bych jel, ale to se nevratime tak brzo…
On jezdí ze zábavy, ne z nudy, to se ho zase zastanu..a jede někam dál..nejen někam na pivo;)…
no přece se nebudu jen tak poflakovat po lese :)
a krom toho Ty nejedes jenom NEKAM na pivo, to by bylo dost na NIC:o)
člověk má k ježdění dycky nějakej důvod. Např. včera jsem dvě hodiny jezdil po lese a hledal telefon :)
A našel????
neni nad dobrou motivaci, jak to dopadlo? p.s.v lese budku nenajdes:o)
posléze jsem pochopil že už jej někdo našel, tak jsem zavolal a ta dobrá duše mi jej vrátila. Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat.
Kurňa ty máš ale štěstí!!!!!!!!!! Víc jak rozumu!!!!!! Foťák, mobil..aby to nebylo jednou kolo! :o)
Ten mobil už je na to asi zvyklej. Poprvní jsem jej hledal v údolí(vrátil mi jej nějakej chlapík ze šlapanic). Na meridě mezi jelenicí a kameným mostem jsem jej vytrousil aspoň třikrát. Jednou jsem jej ztratil u kalečníku(to když jsem měl vloni nabitý ty žebra) V zimě jsem jej ztratil když jsem vezl psa na veterinu, tak ležel ve sněhu asi dvě hodiny ve sněhu před ordinací. (dodnes nechápu jaktože jsem jej nepřejel autem) To že mám za tři roky třetí doklady už tak nějak vyplývá ze situace. Zajímavý je že řízením osudu mi vždycky zústala kreditka v kapse. Brýle a podobnej spotřebák kolikrát ani neregistruju.
bych si to po sobě měl občas přečíst. pardon češtino
to je dobre, ze jeste takovi existujou…
Se chystám projet Hoška, ale když když to venku vidím … Nesnáším totiž furt čistit kolo dokolečka jak magor. A taky oblečení.
Píšu :)
POkud se něco nepo… jsem tam jak na koni :)
a..hmm…skončíte na Šmelcárně?
Tuto možnost nelze vyloučit:)
já jen…že skejsnu v práci, takže bych mižná vyrazil pozdějc napřímo :-)
Kde je hříbek?
kousek od sokolaku. řekl bych přes chodníko-cestu :)
Se omlouvám za mou zdržovačku…:(
Jaka zdrzovacka? Jediny co nas zdrzelo byly prece ti jeleni :-D
Zdržovačku? :) Hmmmm ..... tak to neznáš pořádnou zdržovačku ;)
No únava byla znát i dnes na časovce…he he..tuhé nohy a místo roviny co mi kluci slibovali to byly kopce a do cíle 12= stopání ;) takže tak ..jazyk až na zemi;)
Tož fajne.. Doufám, že všichni dojeli bez dalších šrámů:)
Jsem ok i bez svetel. Jeste by nas mohlo jezdit vic, abysme byli jak to stado danku :-))
Škoda,že nikdo neměl foťák.. Byla by to fajn fotka…
omlouvam se vsem ale ten hladak byl silnejsi nez ja :o)
Nejel by někdo zítra (26.8.2006) okolo čtvrté? Jedno odkud a kam…
Co to nechat na neděli? Zítra su pryč…
V neděli taky, ale zase až odpoledne…?
Jako jsem chtěl říct, že můžu zase až odpoledne :-)
Ok.. Se domluvíme zítra večer..
Tak jak?
Něco navrhni :o)
Tak v 13:00 sraz na Klajdě?
Jo jo, brácha přikyvuje..ale já jsem ještě teď mrtvá…:( a kdo se přidá?
Jedu ;-)
Já taky, dneska jsem si zajel na Hlínu, je to vážně prudkej kopec na favoritku.. :-) Musím ho ještě někdy dát z druhé strany..
Tak co, bude povídka? A kdy bude aktualizovaná fotka? :o)
Bude, ale ztratila jsem nit:( nějak to dočmárám a vložím;) a dávejte bacha na exkrementy;)))
Povidku, povidku! :-) Dneska sem jel shodou okolnosti kolem mista osudneho stretu Karayi s ho…m zespoda ze Zamilcu a musel sem si sundat aji bryle, abych poradne videl na zem a nevjel do toho darecku :-D
Bude bude.. Ségra je pod neustálým nátlakem:))
To už tam přece není, důkladně jsem ho rozmetal dneska wapkou… Teď jen nevím, jestli bych neměl rozdělat vidli, přeci jen jsem věnoval přední brzdě dost pozornosti, tak abych neměl ve vidli vodu :-)
Ve vidli máš maximálně h… :o)))
:-DDD
Tak pár fotek: www.album.volny.cz/…o/browse.php?…
666er for ever!