Taxi tady montuju a plnim první hydry v životě a za boha je nemůžu odvzdušnit… Postupuju přesně podle šitmáňo návodu,ale nějako to nefunguje… Nějaký rady bo postupy?Thnx
Taxi tady montuju a plnim první hydry v životě a za boha je nemůžu odvzdušnit… Postupuju přesně podle šitmáňo návodu,ale nějako to nefunguje… Nějaký rady bo postupy?Thnx
Ak postupujes presne podla navodu, tak to musi ist. Nieco mozes najst aj na bajk.cz
Poslal jsem ti na email pdf shimano jak na hydry.Když to uděláš podle toho tak nemůžeš nic skazit.Hodně zdaru.
Dikes, du se jeste chvilku mučit… :-)
Tachmude mohl bys mi´to poslat taky?to se vzdycky hodi,mit takovy veci po ruce.
Měl bys to tam mít.
Diky uz to stahuju
pokud to děláš podle shimano návodu, tak to jde, ale je třeba mít hodně trpělivosti a je třeba asi tak milionkrát zmačknout páku a poklepávat atd, než se všechny bublinky vypudí.
Ja se vrhnu na shimana zitra, nebo nejpozdeji pozitri, tak jsem zvedavy jak dopadnu ;o)
Tak cos nakonec koupil? Neboj Shimana jdou naprosto bez problémů :-)))
Shimano XT s dualama (kotouce 203/160), a davam tam normalni paky… Nechces dualy XT? ;-)
Zadarmo je beru :-))) Né kolik bys za ně chtěl?
No zadarmo asi moc ne :-) Videl bych to tak na 4000 Kc. jsou 100km jete. ;o)
Tak to ani ze srandy:-P
Ahoj uz mas ty normalni paky, ja koupil kolo z normalnima a chtel bych dual mohli by sme to vymenit
Paky zatim nedosly, ale uz je mam bohuzel objednane :-(
co bych videl genialniho na tomhle zpusobu odvzdusnovani je, ze tohle vlasne delas pri normalni jizde zrovna tak takze i kdyz se to hned nepovede perfektne tak se to po par vyjizdkach doodvzdusni samo :-)
Trochu mimo mísu.Mám Formule oro k24 a ovzdušnění brzd pohoda vánek.V jednoduchosti je krása.
Taxem se nakonec jako správnej Čech vykašlal na návod a udělal to po svym – kapalinu sem natlačil odspoda stříkačkou a nahoře u páky utíral, co vyteklo… Funguje to, brzdí to a bylo to hned hotový… Podle návodu bych tu brzdovou páku mačkal asi ještě nska :-) Jinak thnx fšem za rady…
No, tak to delam vzdycky a u vsech brzd co mam :-)
U Magury je to standartní postup, osvědčil se i u XTR :-)) Zespodu protlačit stříkačkou a nahoře odebírat.
A dobrý je při tom dostat brzdič co nejníž a natahnout hadičku aby se vzduch neměl kde schovat :-))
a tak napište jaký je ten návod.Snad tím nemyslí jen oddělat víčko na páce a mačkat páku navolno.
ale mysli, a kdyz uz je to napechovany tak jeste se zmacknutim paky kratce povolit ten spodni sroubek a kontrolovat jestli ti nelezou bublinky odtama (poustet paku samozrejme az ho zase zasroubujes:-)
Sem ti ty navody placnul na mail,taxe muzes mrknout…
dik
pošlete mi je taky prosííííííím na mejl
máš to tam
dik, sem to už teš našel na netu
tak pro ty co neumeji hledat:-) cycle.shimano-eu.com/media/cycling/techdocs/en/bikecomponents/DiscBrakeSystem/SI-8C60H_v1_m56577569830563528.pdf
www.paul-lange.cz/ záložka Vpravo nahoře SERVIS a tam jsou lepší návody