Neska mi přišel Polar CS 200 cad, ale nechce mi to meřit kadenci…:( Máte ho někdo? Nevíte, čim by to mohlo bejt?
Neska mi přišel Polar CS 200 cad, ale nechce mi to meřit kadenci…:( Máte ho někdo? Nevíte, čim by to mohlo bejt?
Fakt nikdo nevite????
Ale vime, na Bikeforu se dozvis fse, i to, co kolikrat nechces :-)
Tak ani jeden z tehle duvodu by to bejt nemel… Prece nebude vybita baterka, dyz je to uplne novy…
S tou baterkou bych si nebyl tak jist, protože když jsem si koupil nový sporttester, tak jsem po pár dnech musel měnit baterku. Neviš, jak dlouho jim to leželo na skladě nebo, kdo ví, co s tím dělali… ;)
Zdar. Kadence je standartne vypnuta, musis ji v nastavenich polaru rucne aktivovat.
Kadenci sem mel zapnutou, nevim, proc to neslo… Kazdopadne uz to funguje;)
Ale vyskytnul se druhej problem, cyklofunkce to meri dost divne… Neska sem to byl testnout a nechal sem si tam i starou Sigmu BC 12. Dyz sem prijel domu, Polar ukazoval vzdalenost 22km, Sigma ukazovala 28km. Stejne tak i rychlosti se lisily.. Jen dodam, ze Sigma meri celkem presne (dyz sem to srovnaval s kamosema, nebo s udajema z cipu na zavodech) Muze to bejt tim, ze je snimac moc daleko vod budiku na riditkach?
Buď nebo od magnetu – prostě to občas strácí signál a nepočítá. Taky sem o něm uvažoval, ale nechtěl sem dělat pokusného krílíka a počkám na ohlasy a zkušenosti.
A co nastavení parametrů kola apod. Jsi si jist, že OK ? Mě funguje CS 200 přesně a bez chyby.
Melo by bejt fsechno nastaveny dobre, ale este s tim zkusim trochu polaborovat;)
Je treba dodrzet udavanou vzdalenost 50cm vysilace od computeru. Mel jsem to chvili o chlup vic a vynechaval asi jako tobe. Stacilo posunout blize, co to slo a uz ukazuje ok.
marné rady. pokud to nejde, neřeš to a reklamuj – kapacitu baterie nezjistíš a žádnou jinou věc nevychytáš – musí to fungovat hned. Zkus ještě snímač někde vedle CS200 – pro měření kadence na celopéru může být problém – pokud to máš na bajku.