• full

Tak jsem odepsal svůj pulsmetr SIGMA a rozhoduju o koupi nového – chtěl bych už něco s přenosem do PC ( ev. i s měřením výkonu) – už jsem vyřadil HAC4 Pro,HAC5(Hačkaři prominou ale ten design HAC5 nic moc). Trochu mně ale zviklalo že 725 nemá zvukovou signalizaci překročení zóny . Nová CS600 má všechno, super design ale zase se nedá použít na ruku -je to jen cyklocomputer ( má už 10 zón). Jakýmu typu by jste dali přednost a proč???Stačí Vám těch 5 zón u 725????

0 0
    • goood  

Muj Polar S725 ma zvukovou signalizaci prekroceni zony…

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • MARIN  

Muj Polar 725 taky ale je mozne, ze ta 725X to opravdu neumi

0 0
        • MARIN  

Jinak doporucuju 725 – aspon ja ji vyuzivam i jako hodinky a navic i pri behu,bezkach,­..............

0 0
          • Genarito  

no já to pípání ani nehledal… se spokojím s blikajícím číslem na displayi :o) a stejně… pokud někdo jezdí pravidelně v určitým pásmu který chce držet, tak to vycítí kdy to překračuje a kdy jede volněji

0 0
      • full  

mrkni na na tenhle odkaz -www.allsystem.cz/polar/s_710.htm

• na stránkách allsystému je hodnocení 725 a porovnání se 610 a píšu tam o tom signálu…
        0 0
        • MARIN  

725× na kole nepipa ale porad je tam jeste vizuelni signalizace – blika udaj TF

0 0
        • goood  

Aha, tak je fakt ze ja to pouzivam jen pri behu, protoze na kole na to vidim, tak me nenapadlo, ze kdyz meri rychlost ze to nefunguje…

0 0
    • Forester  

No, já mám Hac 4 pro a nemůžu si stěžovat. co se týče designu, myslím, že 5 vypadá docela dobře. Chápu, že nemá komplexní vyhodnocení všech možnejch a nemožnejch parametrů, ale využiješ to doopravdy? Sorry, ale dovolím si tvrdit, že jen málokdo. A ti, co to využijí tak klobouk dolů. Přijde mi to podobný jako s mobilama. 99% lidí ho používá na volání.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.