Jakou zvolit sestavu:kliky,přehazka,kazeta,řetěz kolem 5–6 tisic
Jakou zvolit sestavu:kliky,přehazka,kazeta,řetěz kolem 5–6 tisic
XT,XT,,XT, Connex 908 3900+1350+1385+728 Kč Ceny z www.koloshop.cz třeba najdeš i levnější
d
kliky XT – 3790,– prehazka XT – 1270,– kazeta XT – 1259– retez XT – 490
celkem – 6809,–
vsechno na www.x-bikes.cz, pokud bych na necem setril tak bych to delal na retezu a kazete, stejne se na vanoce koupi nova :-D Ale rozhodne bych to nedelal na klikach.
aby ses vesel do 5–6 tis, tak by to volil takhle:
kliky: LX HT II – 2450 přehazka: XT – 1280 kazeta: XT – 1250
5340 Kc
aby ses vesel do 5–6 tis, tak by to volil takhle:
kliky: LX HT II – 2450 přehazka: XT – 1280 kazeta: sram 970 – 610
5340 Kc
4740 Kč to dělá:D
jsem to nepřepočítával bylo to skopírovaný s tím nahoře:)
Mě tohle podobné čeká brzo taky, tak se chci zeptat, je lepší vzít kazetu na 9ku HG50 od Shimana nebo PG970 od Sramu? Na BagBike.cz jsou teď téměř na stejné ceně. A s řetězem HG73 a PC-971, zřejmě nelze posoudit, který vydrží na 100% déle, ale když nebudu brát v úvahu, že Sram má spojku, tak jak se ti dva vlastně od sebe liší? Nějaká povrchová úprava?
PC-971 si moc nerozuměl s mými převodníky XT. Co jsem tam dal HG73, tak je klid. Nepochopil jsem ještě proč, ale Shimano převodníky asi fungují dobře jen s Shimano řetězy.
Mám podobný pocit. Snažím se Shimano a Sram nemýchat
Já nemýchám ani jednotlivé sady. Možná to beru moc idealisticky, ale říkám si, že když jednou výrobce vypustí sadu, tak jednotlivé komponenty jsou kvalitou vyrovnané. Když vidím v prodeji kolo s Aliviem a přehazkou XT připadá mi to k smíchu.
Souhlas
jezdím PC-971 a XT kazetu a namám sebemenší problém. Vždycky to akorát blbne, když je i jen mírně hnutá patka šaltru
a co řetězy campagnolo?
Campa radi lip jak Sram. Shimano retez jsem na kole uz tak dlouho nemel, ze ji s ním to porovnat nemuzu.
zrovna u kazety bych neklesal a k sramu 970 uz vubec ne…