zdravim prosím potřeboval bych poradit kolik mam naplnit tufa do galusky na obyč siničce dikes za radu
zdravim prosím potřeboval bych poradit kolik mam naplnit tufa do galusky na obyč siničce dikes za radu
Myslim, ze dotaz byl na tu sracku co se patla dovnitr pri lahcim defektu. Dal bych tam vsechno, co budes delat se zbytkem?
časovka 15atm.,jinak 12atm
To je takový problém si to najít na stránkách výrobce :-((
„TUFO tmel vysoce účinný prostředek určený k opravě galusek a plášťovek, které byly poškozeny propíchnutím. Je možné ho použít po defektu, kdy okamžitě zatmelí díry po průpichu až do velikosti 2 mm, nebo preventivně, kdy se do galusky dá určené množství tmelu, který při defektu samovolně zacelí průpich, většinou bez ztráty tlaku, takže jezdec ani defekt nezaregistruje. Mimořádně zvyšuje bezpečnost jízdy po defektu, neboť nedojde k rychlému úniku vzduchu a ohrožení stability jezdce. Aplikace přes ventil.“
TUFO tmel 70 ml, pro 3–5 oprav 35 ml, pro 1–2 opravy
Taky jsem to kdysi četl. Nicméně to, co na tomhle fóru zaznělo, mluví o nečem jimém. Pořád mě hlodá, že bych silnici obul galuskama, ale mám pocit, že Amko má pravdu – jak to píchneš, je galuska v p..i
jasně,že má pravdu
Takže jinými slovy: píchneš galusku, tmel ti dovolí dojet nějak domů a pak ji musíš vyměnit???