Ahoj, chci si koupit kolo do 15000,–, aby nějakej čas vydrželo. Jsem holka, která kolum vůbec nerozumí, ale ráda jezdí.165cm, 60kg.díkes za radu
Ahoj, chci si koupit kolo do 15000,–, aby nějakej čas vydrželo. Jsem holka, která kolum vůbec nerozumí, ale ráda jezdí.165cm, 60kg.díkes za radu
co treba tohle www.bike-forum.cz/…8/forum.html#…
damsky superiory se delaj i v 15", coz bych videl tak akorat, slevy jsou na to taky ted uz vsude, sice ti ty cisla asi nic nereknou, ale aspon ta fotka :))www.superior.cz/…an/bike.html?…
na pohled vypadá dobře:-)) a ten zbytek ti budu věřit, dííííky
a ty zelvicky :)) .....budes jezdit jak Terka :))))
no s 15kou nevím. ženský mívaj dlouhý nohy. Jednou jsem tu svou otipoval na 16(měřila 165cm) a nakonec si musela vzit 18ku od Authora ASL…
:-))jo to jsem si četla, byla to odpověď na mou otázku, ale dík
no comment :)))))
Já loni kupoval bika pro svou ženskou.nevím,jak jiný značky,ale dámská stavba téhle byla fakt strašná,když jsem to viděl in natura,ihned jsem věděl,že tohle jí prostě nemůžu udělat!Vždyť na tom se sedí skoro jak na Esce!!!Takže pokud jezdíš trošku víc(a to na novým kolesu budeš,to si piš!),tak si kup s normálním rámem a žensky si to nech jen doladit=dámský sedlo,změkčit vidli(kup si ale zamykatelnou,protože když pak půjdeš ze sedla,tak se měkčí houpe dost a krade energii),možná ty užší řidítka(moje má normální a nestěžuje si).No pokud by se ti zdálo,že na tom moc ležíš,lze to řešit podložkama pod představec na vidli(myslím,že kolem pěkné kočky se prodavači budou jen točit,aby vyhověli,ne :-)?!).
co tohle: www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… ještě ušetříš
nebo cykloshop.cz/nikita2/karta.php3?ID=4626 Já jezdím Meridu Elite v 16-ti palcích na 164 cm a naprosto v pohodě – popravdě řečeno nevím, co výrobci „blbnou“ s dámskými geometriemi… Tady ta Merida Matts 500 má efektivní horní trubku 570 mm – tento údaj je shodný s tou mojí, dámský Sup v 15-ti palcích 555 mm – už na obrázku vidíš, že to kolo je takový zkrácený. No jestli chceš kolo na sport a trochu více jezdit (delší vyjížďky…), šla bych do standardního rámu, pokud kolo budeš mít jako „dopravní prostředek“, tak pak je to v podstatě jedno a klidně si můžeš koupit něco spešl for ladies… No taky na webu existujou stránky, kam zadáš tělesné míry a ono ti to spočítá parametry rámu… Ale to asi nemá moc cenu řešit u kola za 15000 Kč – i když pro představu třeba zde: www.wrenchscience.com/…g/Height.asp Hlavně si vyber správnou velikost – v obchodě ti leckde řeknou, že je to OK a přitom to tak být nemusí. Já začínala na Meridě Kalahari 17,5' za 11 litrů a pak jsem to celý překopala. Novej rám jsem vybírala s tím, že chci max. 16 palců se závodní geoškou – nakonec z toho vznikla Merida Magnesium Elite a spokojenost…:-))
nebo tenhle thread mluvi za vse www.bike-forum.cz/…1/forum.html#…
Ječňák je borec!