Ahoj, opět jsem bez auta:). Nejedete někdo z Prahy, v sobotu ráno (start je až v 11), jedu krátkou (50km) a odpoledne zpět do Prahy? Benzín zaplatim. Dík moc, Jana (www.ambike.com/bigam.php?…)
Ahoj, opět jsem bez auta:). Nejedete někdo z Prahy, v sobotu ráno (start je až v 11), jedu krátkou (50km) a odpoledne zpět do Prahy? Benzín zaplatim. Dík moc, Jana (www.ambike.com/bigam.php?…)
Ahoj, tiež by som sa pridal, ak by niekto mal miesto, práve som založil podobné vlákno na Budějovice, ale je mi vlastne jedno, kam by som šiel :) (u6 aby som mal to auto)
Místo v autě mám, ale pokud nebude hnusně tak se vracím až v neděli – škoda neužít si pak Monkey Business a Dědu Mládka. A pít u toho ionťák už rozhodně nebudu… ;-) Jel jsem to loni a můžu jedině doporučit – moc jsem od toho po loňské změně trasy na poslední chvíli neočekával, ale náhradní varianta se mi nakonec hodně líbila. Ionti, doufám, že to není náhrada za Sudety, ale jen takový lehký trénink na 4,5h!
napsala jsem ti na email, co máš v profilu. Stačí mi cesta tam ráno, zpět už se nějak dostanu (v nejhoršim busem, jede v 17:00 z Varů:)Dík, Jana
z varů jezdí bus za 140 každou hodinu: asiana.cz/indexi.php?d=bus&p=0401…… akorat vloni jsem se malem do nej nedostal, lepsi koupit si tu jizdenku dopredu (klidne i jen pul hodiny)
tak domluveno, díky moc!
Btw: Mozna se tam prijedu vecer podivat.