Dela nejaka firma vzduchovou vidli,ktera by mela neco jako u-turn?cim lehci tim lepsi:o)a zdvih bych si predstavoval tak 80–120mm,a jeste barva…tak na tom nezalezi:o))
Dela nejaka firma vzduchovou vidli,ktera by mela neco jako u-turn?cim lehci tim lepsi:o)a zdvih bych si predstavoval tak 80–120mm,a jeste barva…tak na tom nezalezi:o))
no co treba U-turn se vzduchemů;) www.koloshop.cz/index.php?…
Hlavně neber Black Platinum Air! Jsem nešťastným majitelem a hned bych měnil. Jezdím teda hodně, skoro v každém počasí a bovdenem zatéká do vidle a problém je na světě. 1× regulace zdvihu a 2× lock out:(
Doporučuji RS Relevation. Jsem šťastným majitelem verze s U-Turnem, a Poplockem. Kupoval jsem ji tady za cenu pod 10.000. Přišla asi za týden. Cena je díky tomu, že je sundaná z kola. Ale krk byl dlouhý, ještě jsem zkracoval a vidle byla netknutá. Prostě jim přišlo nové kolo a sundali vidlu a poslali. K Relevationu. Je to supertuhá vidle, jen na kotouče, je krásně nastavitelná citlivost díky dual air a poplock je výborná vychytávka. Rozsah zdvihu je 100–130 mm. Vozím ji necelý měsíc a mám na ní asi 700 – 800 km. Chodí krásně.
kupoval jsme ji zde: kupkolo.cz/product_info.php?cPath=84_122&products_id=1278
Odtial ju mam aj ja, ale ta na biku este nebola – je iba pripravena na montaz. Inak by bolo vidno otlacenie patiek od upinakov.
FOX TALAS RLC www.koloshop.cz/index.php?…
Podla mojich skusenosti regulacia zdvihu na vzduchovych vidliciach je funkcne nevyhovujuca. Na Manitou Black Air je absolutne nepouzitelna, RS Reba mi tiez nevyhovovala. Teraz jazdim k plnej spokojnost RTWD a U-turn (mam 2 biky).